MARADONA OPRAO MESSIJA: / 'Ne radite božanstvo od njega, ne može vođa biti onaj koji ide na zahod 20 puta prije utakmice'

Image
Foto: AFP

'Da sam izbornik ja ga ne bih zvao u reprezentaciju'

13.10.2018.
12:58
AFP
VOYO logo

Pokušao je, navodi As, Diego Maradona braniti Lionela Messi protiv onih koji nisu za njegov povratak u reprezentaciju, ali ispalo je to više kao da ga, gostujući u programu 'The Last Word Mexico', kritizira. Poput primjerice izjavom da ne može vođa biti onaj 'tko na zahod ide 20 puta prije svake utakmice'.

"On će radije odabrati zabavu na PlayStationu nego razgovor s trenerom, on traži da bude i želi biti vođa na terenu. Uz Cristiana Ronalda najbolji je igrač na svijetu", pričao je Maradona o sunarodnjaku i nasljedniku, a onda započeo nizati kritike.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ne bi ga zvao u reprezentaciju

"Nema smisla raditi vođu od nekoga tko prije svake utakmice ide 20 puta na zahod. Ne radite božanstvo od njega, u Barceloni je to jedan Messi, u Argentini drugi", kazao je ponajbolji nogometaš svih vremena i zaključio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Da sam izbornik ja ga ne bih zvao u reprezentaciju. Dobro, nikad ne reci nikad, ali trebalo bi s njega skinuti pritisak da bismo u njemu dobili vođu kakvog želimo imati."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo