MARADONA ARGENTINCIMA UTJERAO STRAH U KOSTI: / Pitali su Diega što bi poručio Leu, a on ostavio sve u stanju šoka

Image
Foto: AFP

Diego Maradona ima drugačiji pogled na taj problem

1.10.2018.
12:48
AFP
VOYO logo

Već više od deset godina Lionel Messi slovi za najboljeg argentinskog nogometaša, a prilično dugo i za onog koji je kriv za sve što je u tamošnjem nogometu negativno. Zbog takvog stava dijela javnosti, vjerojatno i razočaran neuspjesima u dresu izabrane vrste, Messi je uzeo pauzu od reprezentativnih aktivnosti. Koliko će ona trajati i dalje je nepoznato.

Jasna poruka

Pita li se Diega Maradonu što misli o tome i ako su Messijeve misli na tragu Maradoninih, Argentinci bi mogli imati razloga za brigu:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Što biste mu poručili?", pitali su Maradonu u razgovoru za Clarin što ga prenosi Marca.

"Da se ne vraća", bio je odgovor argentinske ikone, očito nedovoljno jasan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Da se povuče iz reprezentacije?", tražilo se pojašnjenje.

Image
Foto: AFP

Argentina's forward Lionel Messi (C) fights for the ball with Croatia's midfielder Luka Modric, Croatia's defender Ivan Strinic and Croatia's midfielder Marcelo Brozovic (R) during the Russia 2018 World Cup Group D football match between Argentina and Croatia at the Nizhny Novgorod Stadium in Nizhny Novgorod on June 21, 2018. / AFP PHOTO / Kirill KUDRYAVTSEV / RESTRICTED TO EDITORIAL USE - NO MOBILE PUSH ALERTS/DOWNLOADS

"Da, jer on je kriv izgubi li reprezentacija U-15 i 'zabrlja' li se kalendar domaćih utakmica Racinga protiv Boce. Rekao bih mu da više ne igra, da je to ludo", kazao je ponajbolji nogometaš svih vremena kojeg je iznenadila Messijeva šutnja nakon ispadanja Argentine sa Svjetskog prvenstva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pogrešno je to

"Volio bih da nas je sve poslao u .... Nije njegova krivnja što nismo postali svjetski prvaci. OK, nadali smo se da može, ali i kad idete na trkaću stazu nadate se da će vaš konj pobijediti, a on završi na osmom mjestu. Vettel ima odličan motor, ali Hamilton pobjeđuje u utrkama Formule 1. Pogrešno je Messija kriviti za sve, nije njegova krivnja to što su drugi izgubili strast", jasan je bio Maradona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo