BIT ĆE TO TVRDI PREGOVORI /

Mandžukića želi jedan od najvećih europskih klubova: Igrom je zadivio svijet, ali Juve će ga teško pustiti

Image
Foto: AP Images

Ne navodi se koliko je spreman ponuditi, ali engleski mediji tvrde da je spreman na teške pregovore s Juventusom

2.7.2018.
16:53
AP Images
VOYO logo

Udarni napadač hrvatske reprezentacije i prvotimac JuventusaMario Mandžukić, na SP-u u Rusiji nanovo je dokazao da je riječ o svjetskoj klasi igrača.

Po mnogima je Super Mario iz utakmice u utakmicu bio naš najkorisniji igrač koji je besprijekorno pokrivao sve rupe na terenu iako igra na poziciji standardne "devetke".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako je do sada zabio tek jedan gol i to onaj jučer Dancima u susretu osmine finala, valja i istaknuti to kako je upravo on izborio kazneni udarac na otvaranju protiv Nigerije te da je uz onaj nigerijski autogol, zapravo, sudjelovao u više hrvatskih akcija koje su rezultirale pogotcima. 

Stoga ne treba čuditi da ga prate mnogi europski velikani koji bi ga željeli ''ukrasti'' Juventusu i dovesti u svoje redove jer znaju da s njim dobivaju beskompromisnog borca. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Super Mario dosad je igrao u tri najjače svjetske lige (njemačkoj, španjolskoj i talijanskoj ligi) te je u svakoj od njih osvajao trofeje i ostavio dubok trag. Izgleda da bi se sad mogao okušati i u engleskoj ligi jer je za njega zainteresiran Manchester United

Prema pisanju britanskih medija, Jose Mourinho želi ga dovesti i pojačati konkurenciju Lukakuu, a želi ga na Old Traffordu što prije.

Ne navodi se koliko je spreman ponuditi, ali engleski mediji tvrde da je spreman na teške pregovore s Juventusom. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo