MANDŽUKIĆ ZAVRŠIO NA NASLOVNICI UGLEDNIH NOVINA: / Otkriveni detalji suludog transfera vrijednog 60 milijuna eura

Image
Foto: AFP

To je zaista pravo bogatstvo ako se uzme u obzir da se radi o igračima koji ove sezone nisu igrali

18.10.2019.
9:45
AFP
VOYO logo

Hrvatski nogometaš i član srebrne generacije Vatrenih, Mario Mandžukić, napustit će Juventus u nadolezećem zimskom prijelaznom roku. Već je poznata i destinacija, to će gotovo sigurno biti Manchester United, a engleski i talijanski mediji tvrde kako je posao već zapravo gotov.

Međutim, torinski Tuttosport, koji je vjerojatno dobro upućen u zbivanja oko Juventusa, tvrdi kako Mandžukić nije jedini "crno-bijeli" koji će na zimu pojačati Manchester United. Navodno će zajedno s Hrvatom na Old Trafford krenuti i Emre Can, još jedan nogometaš kojeg je novi trener Maurizio Sarri također otpisao. Canu i Mandžukiću u Manchesteru bi se trebao pridružiti i njihov bivši trener Massimilano Allegri, koji se sprema za preuzimanje Crvenih vragova jednom kada Ole Gunnar Solskjaer dobije otkaz, na što se ne bi trebalo čekati dugo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Profimedia, Alamy

Transfer od 60 milijuna eura

Baš Allegri posebno cijeni ovu dvojicu, sam ih je i doveo u Juventus, a sada će vjerojatno i u Manchester United, ali Tuttosport tvrdi kako Can i Mandžukić neće za sitan novac prijeći u Englesku. Tvrde kako će Manchester morati platiti za ovu dvojicu čak 60 milijuna eura. To je zaista pravo bogatstvo ako se uzme u obzir da se radi o igračima koji ove sezone nisu niti igrali i koji se nalaze na transfer-listi u Juventusu. Talijani tvrde kako bi Juventus dobro zaradio na njihovim odštetama, a ujedno uštedio i na plaćama i premijama koje im i dalje moraju isplaćivati ako ostanu.

Image
Image
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo