MANDŽUKIĆ SE KONAČNO VRAĆA U EUROPU? / Legendarnog Vatrenog traže čak dva velikana, ali postoji mali problem

Image
Foto: Jonathan Moscrop / PA Images / Profimedia

Mandžukić nije zadovoljan kvalitetom svoje momčadi i lige te da se želi što prije vratiti u Europu

4.4.2020.
8:29
Jonathan Moscrop / PA Images / Profimedia
VOYO logo

Napustio je Juventus tek ove zime, a čini se kako je cijela vječnost prošla otkako je legendarni Vatreni Mario Mandžukić prešao u katarski Al-Duhal. Međutim, ta bi avantura mogla kratko trajati jer se ovih dana dosta govori o njegovu povratku u Europu.

Prije nekoliko dana turski je Fanatic pisao da Mandžukića potražuje Bešiktaš, a sada turski mediji tvrde kako se u bitku za Hrvata uključio i još jedan turski div, Fenerbahče.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia

Mario Mandzukic of Juventus during the Serie A match at Allianz Stadium, Turin, Italy. Picture date: 30th March 2019. Picture credit should read: Jonathan Moscrop/Sportimage via PA Images, Image: 423335995, License: Rights-managed, Restrictions: RESTRICTIONS: Use subject to restrictions. Editorial use only. Book and magazine sales permitted providing not solely devoted to any one team / player / match. No commercial use. Call +44 (0)1158 447447 for further information., Model Release: no, Credit line: Jonathan Moscrop / PA Images / Profimedia

Nije zadovoljan

Turci tvrde kako Mandžukić nije zadovoljan kvalitetom svoje momčadi i lige te da se želi što prije vratiti u Europu. Njegov suigrač iz Al-Duhaila i nekada Juvetusa, Mehdi Benatia to je na neki način i potvrdio.

"Dobro mu je ovdje, ali sigurno da mu nedostaju toplina i podrška navijača kao na Juventusovom stadionu. Tamo su izvikivali njegovo ime, u Torinu je bio jako voljen, to ga je jako motiviralo. Često razgovaramo o tome - u Kataru morate pronaći druge razloge za motivaciju kada izađete na terene i vidite poluprazne tribine", ispričao je Benatia.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Turskim klubovima odšteta ne bi trebala biti prevelik problem, ali problem bi mogla biti plaća jer Mandžukić u Kataru zarađuje navodno oko osam milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo