MANDŽUKIĆ SE IPAK NE VRAĆA U ITALIJU? / Iznenađujući transfer pomolu, Super Mario seli kod bivšeg Vatrenog

Image
Foto: Miguel MEDINA / AFP / Profimedia

U dresu "Vatrenih" skupio je 89 nastupa i postigao 33 gola

6.7.2020.
8:12
Miguel MEDINA / AFP / Profimedia
VOYO logo

Bivši napadač hrvatske nogometne reprezentacije MarioMandžukić (34) napustio je redove Al Duhaila nakon što je postigao sporazumni raskid ugovora s katarskim klubom. Mandžukić je ovu vijest potvrdio na svom Instagram profilu.

"Postigao sam dogovor s Al Duhailom o sporazumnom raskidu ugovora. Cijenim povjerenje i gostoprimstvo koje su mi ukazali u Kataru i klubu želim sve najbolje u budućnosti", napisao je Mandžukić koji je za katarski klub potpisao u prosincu prošle godine nakon što je četiri godine proveo u Juventusu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nagađa se kako bi se "Super Mario" mogao vratiti upravo u Italiju, ali ne u redove "Stare dame" već u momčad novog talijanskog prvoligaša Beneventa. Navodno Mandžukića u svojim redovima želi vidjeti legendarni talijanski napadač, a danas trener Beneventa Pippo Inzaghi.

Pisalo se kako hrvatskog napadača žele i turski velikani Galatasaray i Fenerbahče, a prema najnovijim informacijama bivši Vatreni mogao bi preseliti u Rusiji. Kako javljaju tamošnji mediji, navodno je već u pregovorima s Lokomotivom, za koji nastupa Vedran Ćorluka. Dodaju kako je ruski klub već preko mjesec dana u kontaktu s predstavnicima napadača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Juventus' Mario Mandzukic scores his side's first goal of the game during the UEFA Champions League Final at the National Stadium, Cardiff.,Image: 334734228, License: Rights-managed, Restrictions: RESTRICTIONS: Editorial use only, No commercial use without prior permission., Model Release: no

Tijekom karijere Mandžukić je, inače, igrao i za Atletico Madrid, Bayern, Wolfsburg, Dinamo, Zagreb i Marsoniju.

Nakon osvojenog srebra na Svjetskom prvenstvu u Rusiji 2018. oprostio od hrvatske reprezentacije, a u dresu "Vatrenih" skupio je 89 nastupa i postigao 33 gola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo