MANDŽUKIĆ OPET GLAVNA TEMA TALIJANSKIH MEDIJA: / Pogledajte kako je Gazzetta ocijenila dolazak Hrvata u Milan

Image

Ugledna Gazzetta dello Sport odlučila je po završetku transfer-roka u Serie A ocijeniti poslovanje svojih klubova

2.2.2021.
12:20
VOYO logo

Malo tko bi rekao da će upravo potpis hrvatskog napadača Marija Mandžukića biti najzanimljiviji transfer u Italiji ove zime. Milan ga je doveo nakon što je pola godine bio bez kluba i ta je vijest danima bila glavna vijest u svim talijanskim medijima, a o akviziciji Hrvata govorilo se i u ostatku Europe.

Vrlo brzo Mandžukić je i debitirao i pokazao svima da je još uvijek u sjajnoj formi te da može puno pridonijeti svom novom klubu. Potpisao je na pola godine uz mogućnost produljenja, a s obzirom na to koliki je hit njegova pojava u klubu, za očekivati je da će ostati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

ESCLUSIVA MILAN - 23 gennaio 2021 - Milano (Italia) Sport Calcio A.C. Milan- Stagione 2020-2021 - Serie A Milan vs Atalanta Nella foto: Mario Mandzukic , Zlatan Ibrahimovic

EXCLUSIVE MILAN - 23 january , 2020 Milan ( Italy ) Sport Soccer A.C. Milan- Stagione 2020-2021 - Serie A Milan vs Atalanta In the pic: Mario Mandzukic , Zlatan Ibrahimovic,Image: 585565237, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no

E sada, ugledna Gazzetta dello Sport odlučila je po završetku transfer-roka u Serie A ocijeniti poslovanje svojih klubova i na prvom je mjestu, s ocjenom osam, završio Milan.

"Klub se vodio inteligencijom", piše Gazzetta i naglašava kako su odradili sjajan posao dovođenjem Mandžukića, Fikaya Tomorija i Meitea te da će oni garantirati konkretnost momčadi. Tomori je već ostavio odličan dojam, a od Mandžukića i Meitea, koji se dovode u top-formu, očekuje se veliki doprinos.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iza Milana, prema Gazzetti, našli su se Parma i Torino te su ocijenjeni sedmicom, zatim je Fiorentina sa 6,5, te na koncu Roma i Lazio koji su dobili ocjenu šest.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo