MANDŽUKIĆ ODBIO DVA VELIKA ENGLESKA KLUBA? / Sad kad je na rubu potpisa s Španjolcima, Britanci otkrili što se događalo

Image
Foto: Profimedia

Također, Daily Mail izvještava da su vrlo blizu dovođenja Mandžukića bili i talijanski klubovi Benevento i Fiorentina

11.11.2020.
17:19
Profimedia
VOYO logo

Španjolski nogometni prvoligaš Celta Vigo zainteresirana je za dovođenje bivšeg hrvatskog reprezentativca, 34-godišnjeg napadača Marija Mandžukića koji je od srpnja bez kluba, izvijestili su u ponedjeljak brojni španjolski mediji.

“Celta Vigo se raspituje o situaciji s Marijem Mandžukićem uoči mogućeg dovođenja. On je bez momčadi nakon kratkog boravka u Kataru”, izvijestila je ovog tjedna radio postaja Cadena COPE iz svoje lokalne redakcije u gradu Vigu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A prema najnovijim informacijama, koje prenosi i Marca, pregovori su navodno u završnoj fazi i sve moglo biti u idućih nekoliko sati. Celta je trenutačno na samo jednom napadaču, Iagu Aspasu zbog čega im je hitno potreban još netko zadužen za postizanje golova.

Image
MANDŽUKIĆ USKORO POTPISUJE ZA NOVI KLUB? /

'Pregovori su u završnoj fazi, sve bi moglo biti gotovo u idućih nekoliko sati'

Image
MANDŽUKIĆ USKORO POTPISUJE ZA NOVI KLUB? /

'Pregovori su u završnoj fazi, sve bi moglo biti gotovo u idućih nekoliko sati'

Brojni zainteresirani

Zanimljivo je da se klupko odmotava i u javnost izlaze novi detalji Mandžukićevih pregovora. Britanski tabloid Daily Mail pustio je u javnost informaciju da su Mandžukića još prije nego što se sve "zakuhalo" sa Celtom tražili engleski klubovi Aston Villa i West Ham, no navodno ih je Mandžukić odbio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Također, Daily Mail izvještava da su vrlo blizu dovođenja Mandžukića bili i talijanski klubovi Benevento i Fiorentina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mandžukić je od siječnja do srpnja bio u Al-Duhailu za kojeg je upisao sedam nastupa uz jedan postignuti pogodak. Prije toga igrao je za Juventus, Atletico Madrid, Bayern, Wolfsburg, Dinamo, Zagreb i Marsoniju.

Osvajač srebrne medalje s Hrvatskom na Svjetskom prvenstvu 2018. ima iskustva igranja u Španjolskoj jer je nosio dres Atletico Madrida od srpnja 2014. do srpnja 2015. U 43 nastupa za crveno-bijele postigao je 20 golova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Celta, inače, zauzima 17. mjesto među 20 klubova prve lige, a u ponedjeljak je smijenila trenera Oscara Garciju koji je tako postao prvi smijenjeni trener u Primeri ove sezone. Na klupi će ga zamijeniti Eduardo Coudet. On je već vodio Celtu od 2002. do 2003.

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo