Nijemci će zbog ovog opet početi 'udarati' po Mandžukiću

Njemački sportski dvotjednik Kicker nije bio impresioniran izvedbom hrvatskog nogometnog reprezentativca Marija Mandžukića u uzvratnoj utakmici osmine finala Lige prvaka.

13.3.2014.
14:32
VOYO logo

Bayern je u Münchenu ugostio londonski Arsenal, nakon što je u prvoj utakmici slavio kao gost s 2:0, a četvrtfinale je izborio remijem 1:1. Mandžukić je odigrao svih 90 minuta u redovima bavarske momčadi, no sva trka i pokušaji otvaranja donijela su mu ocjenu četiri (1 najbolja, 6 najlošija).

Prema mišljenju novinara Kickera nijedan igrač nije zaslužio bolju ocjenu od 2.5, a istu su dobila tek četvorica nogometaša, po dvojica iz redova obiju momčadi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naravno, riječ je o stoperu Peru Mertesackeru i vrataru Lukazsu Fabianskom, koji su i imali najviše posla na susretu, te bavarskim krilnim igračima Francku Riberyju i Arjenu Robbenu, koji su stvarali veliku pomutnju u obrani Topnika.

Zanimljivo, najslabije ocijenjeni igrač bio je Nijemac iz gostujućih redova, Mesut Özil, koji je travnjak napustio na početku drugog poluvremena zbog ozljede. Kicker ga ja nagradio čistom peticom!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo