MANDŽUKIĆ KONAČNO PRONAŠAO KLUB: / Bivši Vatreni pregovara s europskim velikanom, sve bi uskoro trebalo biti gotovo

Image
Foto: Profimedia

Hrvatski napadač bez kluba je od srpnja prošle godine

14.1.2021.
8:28
Profimedia
VOYO logo

Hoće li se ovog siječnja MarioMandžukić (34) nakon raskida ugovora s Al-Duhailom početkom srpnja prošle godine napokon skrasiti u nekom klubu? Bivši Vatreni više od godinu dana nije zaigrao ozbiljniji nogomet. Još otkako je otišao iz Juventusa. Dosta je bilo interesa tijekom ljeta iz Turske, međutim, do konačnog dogovora nije došlo pa je Mandžukić ostao u Zagrebu gdje je održavao formu.

Image
MANDŽUKIĆ NA PRAGU EUROPSKOG VELIKANA: /

Cure detalji pregovora; 'Treneru se jako svidjela ova ideja'

Image
MANDŽUKIĆ NA PRAGU EUROPSKOG VELIKANA: /

Cure detalji pregovora; 'Treneru se jako svidjela ova ideja'

U međuvremenu, talijanskim medijskim prostorom kruži informacija da je blizu senzacionalnog transfera u Milan. Sky Sport Italia, Sportitalia i Tuttomercatoweb tvrde da se njegov menadžer ovog utorka sastao s predstavnicima slavnog talijanskog kluba te da je taj sastanak bio dosta pozitivan. Ističu kako pregovori napreduju pogotovo uz naglasak na osobnim uvjetima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rossoneri bi s Mandžukićem sasvim sigurno dobili vjetar u leđa u drugom dijelu sezone jer bi dobili dostojnu zamjenu za Zlatana Ibrahimovića, koji se tek vratio nakon što je zbog ozljede bio izvan pogona šest tjedana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Otkad je postao slobodan igrač nakon raskida ugovora sa svojim bivšim klubom, katarskim Al-Duhailom, Mario Mandžukić je na meti mnogih klubova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mandžukića se povezivalo sa svom silom klubova. Najprije iz Turske, zatim su se i Talijani zainteresirali, da bi sve završilo na Manchester Unitedu i još ponekim europskim velikanima. Prema pisanju mnogih medija, Mandžukić je najbliže dogovoru bio s ruskim Lokomotivom, no i to je propalo.

Tijekom karijere Mandžukić je, osim za Al-Duhail i Juventus, igrao i za Atletico Madrid, Bayern, Wolfsburg, Dinamo, Zagreb i Marsoniju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mandžukić se nakon osvojenog srebra na Svjetskom prvenstvu u Rusiji 2018. oprostio od hrvatske reprezentacije, a u dresu Vatrenih skupio je 89 nastupa i postigao 33 gola.


Tekst se nastavlja ispod oglasa

[PROMO] Najbolje koeficijente i 100% bonusa na uplate do 1000 kuna potražite u kladionici Germania.

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo