MANDŽUKIĆ BI USKORO MOGAO POTPISATI ZA EUROPSKOG VELIKANA: / Legendarnog Vatrenog želi klub koji obožava Hrvate

Image
Foto: Profimedia

Proteklih su se tjedana spominjali brojni velikani, poput Fenerbahčea, Bešiktaša, Lokomotiva iz Moskve, Bayerna, Lazija

13.10.2020.
19:30
Profimedia
VOYO logo

Sezona je već odavno počela, prijelazni rok je završio, a legendarni hrvatski napadač i srebrni reprezentativac iz Rusije, Mario Mandžukić, još uvijek traga za novim klubom.

Proteklih su se tjedana spominjali brojni velikani, poput Fenerbahčea, Bešiktaša, Lokomotiva iz Moskve, Bayerna, Lazija, ali Mandžukić se ni sa kim nije uspio dogovoriti oko uvjeta. Međutim, talijanska Gazzetta dello Sport piše kako bi Hrvat na kraju ipak mogao završiti u Fiorentini.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Spominjale su se popularne firentinske Viole zadnjih dana, a navodno su trenutno najbliže od svih tome da potpišu ugovor s Hrvatom. Gazzetta se ovom prilikom rapisala o kvalitetnim igračima koji još uvijek nisu pronašli novi klub, a Mandžukića su odlučili malo pogurati u Fiorentinu.

Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Mario Mandzukic of Juventus during the Pre-season friendly at the Stadio Comunale Gaetano Scirea Villar Perosa. Picture date: 15th August 2019. Picture credit should read: Jonathan Moscrop/Sportimage via PA Images,Image: 465662735, License: Rights-managed, Restrictions: RESTRICTIONS: Use subject to restrictions. Editorial use only. Book and magazine sales permitted providing not solely devoted to any one team / player / match. No commercial use. Call +44 (0)1158 447447 for further information., Model Release: no

Viole vole Hrvate

"Fiorentina je već pokucala na njegova vrata. Napustio je Juventus prije godinu dana iz dobro znanih razloga, ali mnogima još nedostaje", piše Gazzetta. Inače, Fiorentina je klub koji posljednjih godina često dovodi hrvatske nogometaše. Igrao je tamo Nikola Kalinić, igrao je i Milan Badelj, kao i Marko Pjaca, a kratak period u klubu proveo je i nekadašnji povremeni reprezentativac Hrvoje Milić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Isto tako, Gazzetta je u svom članku izdvojila još dvojicu Hrvata koji trenutno nemaju klub, a riječ je o Ivanu Striniću i Alenu Haliloviću.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo