MANDŽO, VIDIŠ LI OVO: / Protiv Rome kiksa ne smije biti!

Image
Foto: AFP, VINCENZO PINTO

Još samo jedna utakmica ostala je za odigrati u 21. kolu Serie A, a pred derbi Juventusa i Rome svoj posao su savršeno obavili nogometaši Napolija.

24.1.2016.
17:06
AFP, VINCENZO PINTO
VOYO logo

Napolitanci su slavljem kod Sampdorije (4:2) pobjegli na pet bodova prednosti pred Juventusom, odnosno šest ispred Fiorentine i Intera. Higuain, Insigne, Hamšik i Mertens su bili strijelci na neugodnom gostovanju gdje pobjeda nikad nije došla u pitanje. Sada su bacili rukavicu u lice drugoplasiranom Juventusu.

Ukoliko Mandžukić i društvo ne svladaju Romu, Napoli će steći osjetniju prednost. Kraj sezone je daleko, ali ovako raspoložen i razigran Napoli podsjeća da je moguće ponoviti slavna vremena kada su predvođeni Maradonom stigli do naslova. Doduše, bilo je to davne 1990. godine, ali ove godine im sve ide u prilog.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://dai.ly/x3ntz3m

Primjerice, Inter je opet kiksao. Hrvati su igrali od prve minute (Perišić, Brozović), ali su u 90. minuti primili gol i odigrali 1-1 s davljenikom Carpijem. Hrvati se nisu isklazali, kao što Kalinić se nije upisao u strijelce u pobjedi Fiorentine nad 'bratskim' Torinom (2:0). Kalinić je igrao do 82. minute.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Od Hrvata, slavio je Mato Jajalo s Palermom. Odigrao je cijelu utakmicu, a oni su nadigrali Udinese (4:1) i bježe iz opasne zone. Perica je do 56. minute igrao za poražene. Verona i Genoa su igrali 1:1, a Ante Rebić je odigrao samo prvo poluvrijeme za svoj novi klub.

Rezultati:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inter - Carpi 1:1 Sampdoria - Napoli 2:4 Palermo - Udinese 4:1 Verona - Genoa 1:1 Fiorentina - Torino 2:0 Lazio - Chievo 4:1 Sassuolo - Bologna 0:2 Juventus - Roma (20.45 sati)

Redoslijed: Napoli 47, Juventus (-1) 42, Inter i Fiorentina 41...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo