MANDŽO POBRAO HVALOSPJEVE OD LEGENDE JUVEA: /

'On je ključan igrač, a ne Ronaldo. Ova momčad ne može bez njega'

Image
Foto: Screenshot

Bivši hrvatski reprezentativac ove godine igra u impresivnoj formi.

5.10.2018.
12:05
Screenshot
VOYO logo

Bivši napadač Juventusa Vincenzo Iaquinta smatra da je Mario Mandžukić, a ne Cristiano Ronaldo, nezamjenjiv u napadu momčadi Massimiliana Allegrija. U razgovoru za Gazzettu dello Sport istaknuo je i kako ovaj Juventus može osvojiti Ligu prvaka.

Trči za četvoricu

"Mario radi fantasičan posao i otvara prostor Ronaldu. On je ključan: pomaže u fazi obrane, trči kao četvorica igrača, a sada i redovito zabija. On je nezamjenjiv i zbog njega Allegri može koristiti različite sustave. Samo zahvaljujući njemu funkcionira trojac u napadu s Dybalom i Ronaldom", rekao je nekadašnji talijanski napadač.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Juventus može osvojiti Ligu prvaka. Već su među četiri najbolje momčadi u Europi, a s Ronaldom su dobili igrača koji čini razliku u odlučujućim utakmicama. Ovo može biti njihova godina", ističe i dodaje da im u prvenstvu nitko ne može konkurirati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Napominje i da Ronaldo i Dybala mogu igrati zajedno, ali pod jednom pretpostavkom.

"Paulo mora igrati dublje tako da može doći do lopte. Mora imati slobodu. Za mene on je najbolji kada igra iza napadača. Više štete može nanijeti suparnicima ako igra između linija i jasno vidi gol", poručio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo