VATRENI PONOVNO NA UDARU KRITIKA / 'On mora i moze igrati bolje'

2.3.2015.
9:02
VOYO logo

Milanski Inter propustio je priliku pobjedom na domacem stadionu Giuseppe Meazza prikljuciti se Fiorentini u borbi za peto mjesto koje vodi u kvalifikacije za Europsku ligu. Stovise, poraz je dodatno udaljio momcad Roberta Mancinija od tog cilja, a Interov trener je kritiku prema igracima nakon poraza od Fiorentine uglavnom usmjerio prema Nijemcu Lukasu Podolskom i hrvatskom reprezentativcu, 20-godisnjem Mateu Kovacicu za kojeg je jos proslog tjedna ustvrdio da predstavlja "Interovu buducnost". To je rekao nakon sjajnog pogotka Kovacica u srazu sa Cagliarijem u 24. kolu Serie A. Sada se prica oko Kovacica vraca na staro. Ponovno su kritike u prvom planu...

//cdn.playwire.com/bolt/js/embed.min.js

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Podolski nam mora dati vise, ali vise ocekujem i od Kovacica. Svi znamo da on moze i mora igrati bolje, a nadam se da ce to i poceti ciniti", izjavio je Mancini koji je iz pocetne postave izostavio Xherdana Shaqirija i ubacio ga umjesto Podolskog tek u 66. minuti.

"Kako je Shaqiri igrao kad sam ga ubacio, naravno da mi je zao sto nisam poceo utakmicu s njim. Medutim, potrosio se protiv Celtica i zakljucio sam da mu je potreban odmor", pravdao je Mancini svoj potez.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na 13 kola od kraja prvenstva Inter za petoplasiranom Fiorentinom zaostaje sedam bodova, a za treceplasiranim Napolijem, koji drzi mjesto za kvalifikacije Lige prvaka, cak deset.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo