Ostaje li CR7 i sljedeće sezone? / Manchester United ruši negativne rekorde: Ostali bez Lige prvaka, a možda i Ronalda

Image
Foto: Foto: Profimedia

Ovim porazom, United je i matematički ostao bez Lige prvaka sljedeće sezone. Osim što neće igrati najveće klupsko natjecanje, Cristiano Ronaldo i suigrači srušili su i neke negativne rekorde.

9.5.2022.
19:51
Foto: Profimedia
VOYO logo

U 36. kolu Premier lige, nogometaši Brighton and Hove Albiona pobijedili su Manchester United rezultatom 4-0. Golove za domaćine postigli su Caicedou u 15. minuti, Cucurellau u 49., Gross u 57. i Trossard u 67. minuti.

Image
Novo lice na Old Traffordu /

Erik ten Haag postaje novi menadžer Manchester Uniteda

Image
Novo lice na Old Traffordu /

Erik ten Haag postaje novi menadžer Manchester Uniteda

Ovim porazom, United je i matematički ostao bez Lige prvaka sljedeće sezone. Osim što neće igrati najveće klupsko natjecanje, Cristiano Ronaldo i suigrači srušili su i neke negativne rekorde. Primili su 56 golova što je Unitedu najviše u jednoj PL sezoni. Također, prva su momčad koja je primila po četiri pogodaka od Watforda i Brightona u najvišem rangu. Trenutno imaju 58 bodova s jednom utakmicom do kraja protiv Crystal Palacea, što znači da će osvojiti i najmanji broj bodova do sada.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Brighton među Ronaldovim krvnicima'

Brighton je ovom pobjedom nanio Ronaldu jedan od najtežih poraza u karijeri. Pridružili su se Liverpoolu, Barceloni i Atletico Madridu koji su ekipe u kojima je igrao Ronaldo pobjeđivali sljedećim rezultatima:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

2010: Barcelona 5-0 Real
2015: Real 0-4 Barcelona⁠
2015: Atlético Madrid 4-0 Real⁠
2021: United 0-5 Liverpool⁠
2022: Brighton 4-0 United⁠

CR7 ima ugovor s Unitedom i za sljedeću sezonu, ali sve se više počinje spominjati njegov povratak u Real. Ako ostane u svom sadašnjem klubu, to će mu biti prvi puta nakon 20 godina da neće nastupiti u Ligi prvaka. Novi trener Manchester Uniteda, Erik ten Haag, pri dolasku će morati obaviti važan razgovor s igračem koji je ove sezone u engleskom prvenstvu postigao 18 golova i u više navrata spašavao svoju momčad.

Tekst se nastavlja ispod oglasa



Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo