SENZACIONALAN OBRAT NA POMOLU: / Legenda krade Mandžukića Unitedu ispred nosa i dovodi ga u svoj klub?

Image
Foto: AFP, AFP PHOTO / Marco BERTORELLO

Puno zainteresiranih za srebrnog Vatrenog

15.11.2019.
9:05
AFP, AFP PHOTO / Marco BERTORELLO
VOYO logo

Hrvatski napadač Mario Mandžukić izgubio je mjesto u prvoj postavi Juventusa nakon dolaska novog trenera Maurizija Sarrija i trebalo bi se dogoditi čudo da u zimskom prijelaznom roku ne promijeni klub.

Puno se pričalo o njegovom transferu u slavni engleski Manchester United, a u petak je talijanski Tuttosport objavio kako Mandžu žele dovesti i neki klubovi iz Sjedinjenih Američkih Država

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Krenuli po Hrvate

Ne navodi se koje su sve točno momčadi zainteresirane za Hrvata, samo da je naveći interes pokazao novi član MLS-a Inter Miami, klub kojemu je jedan od vlasnika slavni David Beckham.

Image
Foto: AFP, JUSTIN TALLIS

David Beckham

S toim klubom se, inače, prije nekoliko dana povezivao i kapetan Vatrenih Luka Modrić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bez ponuda

Tuttosport ističe da ponudu za Mandžukića još nije poslao niti neki klub iz SAD-a, niti Manchester United, ali nisu samo oni zainteresirani za srebrnog Vatrenog.

U četvrtak je Juventusov sportski direktor Fabio Paratici otišao u London gdje je saslušao ponude Tottenhama i West Hama. Također ističu da talijanski prvak traži za njega deset milijuna eura, što je za pet milijuna manje nego što su tražili ljetos.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mandžukić je početkom godine potpisao novi ugovor s Juveom, ali nenadana smjena na klupi i odlazak Maxa Allegrija doveo ga je u nepoželjnu situaciju. Maurizio Sarri ga se vrlo brzo odrekao i poručio mu da može napustiti klub.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo