HIT IGRAČI / Manchester United bacio oko na Hrvate: Uz Livakovića zagrizao za još jednog prvotimca Vatrenih

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Dominik Livaković je na sebe privukao pozornost europskih velikana te već sad iza kulisa počinje licitiranje za njegove usluge no još nekolicina Vatrenih bi u siječnju mogla promijeniti sredinu

20.12.2022.
8:41
Goran Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Hrvatska nogometna reprezentacija je sa Svjetskog prvenstva u Kataru donijela svoju treću mundijalsku medalju, a sa čak 18 novih igrača u odnosu na rusku epopeju 2018. ovaj uspjeh je iznjedrio neke nove hit igrače.

Dominik Livaković je na sebe privukao pozornost europskih velikana te već sad iza kulisa počinje licitiranje za njegove usluge no još nekolicina Vatrenih bi u siječnju mogla promijeniti sredinu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

United se uključio u utrku

Britanski mediji Dinamovog vratara povezuju s Manchester Unitedom koji je već proteklog ljeta bacio oko na Maksimir u potrazi za čuvarom mreže. Tada je posao propao jer su kadar upotpunili Martinom Dubravkom no narednog ljeta Davidu De Gei ističe ugovor te bi mnogi u klubu rado vidjeli jedinicu Vatrenih na Old Traffordu.

Image
VRTLOG EMOCIJA /

I velikani plaču: Nogometne ikone otišle sa scene u suzama, samo dvojica s uzdignutim rukama

Image
VRTLOG EMOCIJA /

I velikani plaču: Nogometne ikone otišle sa scene u suzama, samo dvojica s uzdignutim rukama

Livaković se spominje i u kontekstu Ajaxa, a Oliver Kahn je demantirao da bi ga Bayern doveo kao zamjenu za ozlijeđenog Neuera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uz Joška Gvardiola koji je sa 20 godina već jedan od najboljih stopera svijeta, hrvatsku i svjetsku nogometnu javnost očarao je i Josip Juranović.

Zaustavio Viniciusa pa postao hit na tržištu

Nekadašnji igrač Hajduka, a sada član škotskog Celtica često je bio osporavan no predstavom protiv Brazila u četvrtfinalu zatvorio je usta kritičarima. Prema pisanjima stranih medija, lista interesenata je prilično duga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, za njegove se usluge raspituju Newcastle, Espanyol, Chelsea, Barcelona i Torino, a po novome je i na njega bacio oko velikan s Old Trafforda.

Celtic je za Juranovića već osigurao zamjenu te je hrvatskog reprezentativnog beka spreman prodati za oko 17 milijuna funti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bez obzira kako se ova dva slučaja raspletu čeka nas vrući siječanj na europskoj nogometnoj tržnici.

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo