Engleski Carabao cup / Manchester opet 'kiksao', drugoligaš ga izbacio iz kupa

Image
Foto: AP Images

Dvadesetjednogodišnji Harry Wilson fantastično je pogodio iz slobodnog udarca. Gol je to koji se zaista isplati vidjeti

26.9.2018.
9:13
AP Images
VOYO logo

Nisu bez veze kladionice procijenile da će Jose Mourinho biti prvi trener u engleskoj Premier ligi koji će dobiti otkaz. Uz Pepa Guardiolu najplaćeniji trener u Engleskoj ponovo je upisao "kiks" i to u Carabao kupu.

Joseov "krvnik" ovog puta nije bila čak ni momčad iz elitnog razreda engleskog nogometa. Izbacio ih je Derby County koji ove godine igra u drugoj ligi, a vodi ih legenda Chelseaja Frank Lampard.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Manchester je krenuo odlično u utakmicu i već u trećoj minuti došao do pogotka. Zabio je Juan Mata nakon prekrasne akcije u kojoj su crveni dodavanjima izbacili iz ravnoteže Derbyjevu obranu. Izgledalo je to kao da će biti rapsodija u crvenom, no onda je krenuo veliki povratak Derbyja.

Dvadesetjednogodišnji Harry Wilson fantastično je pogodio iz slobodnog udarca u 59. minuti i doveo svoju momčad u egal. Gol je to koji se zaista isplati vidjeti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pad Manchestera nastavio je vratar Crvenih Vragova Sergio Romero koji je u 67. minuti bio primoran loptu koja je išla u gol zaustaviti rukom van svog kaznenog prostora te je zbog toga dobio crveni karton. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Derby je došao preko Jacka Marriotta do preokreta u 85. minuti da bi na samom kraju utakmice ipak poravnao Fellaini. Nije to spasilo Manchester jer su u raspucavanju jedanaesteraca gosti bili precizniji. Nakon sedam serija bez promašaja tragičar je bio Phil Jones koji svoju priliku s bijele točke nije iskoristio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ostali rezultati Carabao kupa:

WBA Crystal Palace  0 : 3
Blackpool  QPR  2 : 0
Bournemouth  Blackburn  3 : 2
Burton  Burnley 2 : 1
Millwall Fulham  1 : 3
Oxford Utd Manchester City  0 : 3
Preston Middlesbrough  2 : 3 (2 : 2)
Wolves Leicester  0 : 1 (0 : 0)
Wycombe Norwich  3 : 4

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo