Mamić ugovorom vezao još dvojicu mladih talenata Dinama

Prvak Hrvatske Dinamo u utorak i srijedu potpisao je ugovor sa svoja dva talenta, Bornom Miklićem i Jakovom Gogićem. Čelnici Modrih od oba igrača imaju velika očekivanja.

11.2.2015.
13:56
VOYO logo

Nogometni CV Borne Miklića itekao je zanimljiv. Mladi nogometaš je u ezoni 2013/14. u kadetskoj Prvoj HNL na kraju sezone bio najbolji strijelac s čak 23 postignuta pogotka, iste je sezone osvojio i kadetski Kup Hrvatske te prvenstvo.

Osim nastupa u dresu Dinama, Miklić je i reprezentativac hrvatske U-17 reprezentacije što je velika stvar za njega osobno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Stvarno sam presretan zbog ove prilike koju sam dobio. U klubu sam već nekoliko godina, a ovo je dodatna motivacija za daljnji rad. Trudit ću se opravdati povjerenje i dat ću sve od sebe zbog ove prilike koju sam dobio. Moram priznati da je ovo prekrasan trenutak i zahvaljujem klubu na prilici", kazao je Miklić za klupsku službenu stranicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jakov Gogić je, pak, isto junior o kome u klubu također imaju samo riječi hvale. Gogić igra na pozicijama lijevog krilnog ili lijevog bočnog, u prvom je dijelu sezone postigao pet pogodaka, a sa suigračima i trenerom Marijem Cvitanovićem osvojio je jesensku titulu prvaka. Uz navedeno, Gogić je napravio veliki napredak, što su prepoznali u klubu, te mu ponudili za potpiše i prvi profesionalni ugovor.

"Stvarno sam sretan što sam dobio priliku potpisati za Dinamo! Igrao sam ovdje prvo u kadetima, a zatim u juniorima i drago mi je što su u klubu prepoznali moj rad i trud. Naravno, trudit ću se i dalje, dat ću svoj maksimum i naporno trenirati jer je ovo i više nego dobra motivacija za to da budem što bolji u nastavku karijere u modrom dresu", oduševljen je Gogić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
Cijena strasti
default_cta
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
Obiteljske tajne
default_cta
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
Gajin svet
default_cta
VOYO logo