VIDEO: / Mamić ispalio 'bombu' o Prosinečkom!

Odgovarajući na pitanja čitatelja jednog srpskog portala, Zdravko Mamić je ponovno uspio iznenaditi: 'Robi će sigurno biti trener Dinama i izbornik reprezentacije Hrvatske.'

17.4.2012.
9:37
VOYO logo

"Tu nema dileme, naročito poslije boravka u Zvezdi. To mu je bila odlična odluka. Mislim da mu je sada rejting mnogo jači. Otići u Zvezdu koja ima toliko problema, podići nivo igre i interes navijača… On je za mene apsolutno veliko trenersko otkriće. Prosinečki ima ugovor sa Zvezdom i nitko ne želi sebe dovesti u situaciju da bude odbijen. Između nas je bilo više očijukanje nego bilo kakva konkretna priča", odgovorio je Mamić na opće pitanje što misli o Prosinečkom na portalu mozzartsport.com.

Bilo je tu još zanimljivih pitanja tipa "Mislite li da se u Hrvatskoj i Srbiji namještaju utakmice i kako to iskorijeniti?"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://www.youtube-nocookie.com/v/Wdc1k7WvKB4?version=3&hl=en_US

"Mi svi imamo objektivne probleme. Neimaština je, a 90 posto problema u našem nogometu, generalno u sportu, proizlazi iz nedostatka novca. Ali, naravno, to ne smije biti alibi da se ne odstrane ružne pojave u nogometu, a to je naprimjer i kladioničarska mafija. To su slabići koji su podlegli nekom naštimavanju rezultata. Sport i nogomet su najljepše stvari na svijetu. Danas bilo koji vaš političar može reći da će dijeliti dukate na Bulevaru revolucije, pa neće okupiti ni 500 ljudi. A na Marakani igraju Zvezda i Spartak i dođe 42.000 ljudi. Prema tome, sport treba poštovati. Svaka država je dužna pomoći i promovirati svoj sport. Međutim, vidjeli smo da u posljednje vrijeme dolazi do estradizacije političara. Sve manje su servis građana, a sve više servis vlastitih interesa", poručio je Mamić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo