MAMIĆEV VJERNI SLUGA DIVLJA NA FACEBOOKU: / Ovaj biser ulazi u rubriku vjerovali ili ne

Image
Foto: Marko Lukunic/Vecernji list

Tomislav Marčinko vjeran je svom gospodaru u bijegu, novopečenom osuđeniku za teški kriminal Zdravku Mamiću

7.6.2018.
7:16
Marko Lukunic/Vecernji list
VOYO logo

Tomislav Marčinko, vjerni sluga Zdravka Mamića i član Izvršnog odbora Dinama, dominirao je u obraćanju javnosti istaknutih dizača ruku u klubu, kad je gazdina klika zabranila učlanjenje u klub onima koji su ga proslavili jer "pučističkim metodama žele preuzeti upravljanje GNK Dinamom", kako je to Marčinko prije četiri godine govorio.

Image

04.04.2015., stadion Kantrida, Rijeka - MAXtv 1. HNL, 27. kolo, HNK Rijeka - GNK Dinamo. Zdravko Mamic, Tomislav Marcinko. Photo: Goran Kovacic/PIXSELL

VIŠE O MAMIĆEVOJ PRESUDI I LIKU I (NE)DJELU DINAMOVOG SAVJETNIKA I EKIPE MOŽETE PROČITATI – OVDJE.

Koliko je Tomislav Marčinko vjeran svom "gospodaru", koji je jučer na Županijskom sudu u Osijeku, zajedno s bratom Zoranom, Milanom Pernarom i Vrbanovićem, nepravomoćno osuđen na šest i pol godina zatvora zbog izvlačenja iz Dinama najmanje 116 milijuna kuna, te nanošenja štete državnom proračunu od 12,2 milijuna kuna, svjedoči i njegova nevjerojatna provala 2013. godine, točnije tragikomični pokušaj opravdavanja Mamićevog ispada protiv tadašnjeg ministra sporta i obrazovanja Željka Jovanovića, kada je svog gospodara "opravdao" ovim riječima:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

HOĆE LI BJEGUNAC ZDRAVKO MAMIĆ DOISTA ZAVRŠITI IZA REŠETAKA? Istina, uspio je pobjeći, ali prognoze mu nisu dobre

"Pitajte u Njemačkoj može li ministar obrazovanja ili obrane biti Francuz, ili u Srbiji Albanac, u Grčkoj Turčin..."

Bilo jer to previše čak i za Dinamo, koji se priopćenjem ogradio od izjava svog tadašnjeg direktora za odnose s javnošću. Međutim, Marčinko ponovno briljira u svom stilu i pokazuje da ne mari niti za riječi, niti za to što će tko misliti o njemu. Pa i tada kad priča i piše obične gluposti poput ove, koju je on sinoć napisao na društvenim mrežama, a koja se širi Facebookom:

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

"Presuda u znaku Sotone (Vraga, Đavla, Nečastivog, Belzezuba, Lucifera, Šejtana...), onda je vrlo indikativna današnja presuda osječkog sudskog vijeća (Darko Krušlin, Miroslav Rožac, Miroslav Jukić)! Jer, presuda je obznanjena 06.06.2018. (6+6+6=18) u 12 sati (6+6=12)! Zdravku Mamiću izrekli su kaznu zatvora od 6 godina i 6 mjeseci (6, 6), Zoranu Mamiću 4 godine i 2 mjeseca (4+2=6), Milanu Pernaru 4 godine i 2 mjeseca (4+2=6) i Damiru Vrbanoviću u 2 točke 3 godine (2 puta 3 = 6)! Sve te šestice usaglasili su i obznanili Krušlin, Rožac i Jukić! Slučajno?", stoji u bolesnom postu Tomislava Marčinka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo