MAMIĆ ZA SRPSKE MEDIJE: / 'U Hrvatskoj sam zločinac, neprijatelj broj jedan, a u Srbiji bi me nosili na rukama'

Image
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

Dinamov savjetnik nalazi se u BiH gdje uspješno izbjegava služenje zatvorske kazne.

14.11.2018.
9:29
Sanjin Strukic/PIXSELL
VOYO logo

Bjegunac od hrvatskog pravosuđa Zdravko Mamić u najnovijem intervjuu koji je dao za Blic sipao je hvalospjeve na svoj račun. Srpska tiskovina predstavila ga je kao najboljeg nogometnog menadžera u regiji i nezvaničnim vladarom hrvatskog nogometa. Napominju i kako je bio odlično raspoložen i da neupućeni ne bi pomislili da je riječ o osobi nepravomoćno osuđenoj na šest i pol godina zatvora zbog izvlačenja novca iz Dinama.

Image
VRHOVNI SUD UVAŽIO ŽALBU USKOK-a: /

Zdravko Mamić ipak bi mogao uskoro biti izručen Hrvatskoj

Image
VRHOVNI SUD UVAŽIO ŽALBU USKOK-a: /

Zdravko Mamić ipak bi mogao uskoro biti izručen Hrvatskoj

Dobro primljen

Na konstataciju novinara Igora Velimirovića da je zaradio ovacije punog Bosanskog kulturnog centra uoči premijere filma "Švabo iz Sarajeva" o Ivici Osimu, Mamić je poručio da ga tako tretiraju svugdje osim u njegovoj Hrvatskoj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Tamo sam zločinac, neprijatelj broj jedan. Ako sam napadan da sam vladao hrvatskim nogometom duže od deset godina i bio napadan za sve, onda valjda imam zasluge i za svjetsko srebro, 14 igrača u finalu, za plasman mlade reprezentacije na Euro, za Dinamovo europsko proljeće koje sam sanjao. Nema igrača u ovoj momčadi kojeg nisam doveo do Bjelice, a osigurao sam klubu i financijski mir prodajom Sose, Benkovića, Ćorića, Soudanija, Hodžića...Zbrojite koliko je to milijuna", rekao je Mamić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nogometni kralj

Potom je uslijedio poziv da dođe u Srbiju, jer bi tamo bio nogometni kralj.

"Znam da bi me u Srbiji nosili na rukama, ali", uslijedio je smijeh. Otkrio je da mu podršku daju srpske legende poput Vlada Bulatovića, Dragana Džajića, Dule Savića, Zorana Filipovića, Žarka Zečevića, Nenada Bjekovića....

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Poslije toga je dodao i kako zna da u Srbiji cijene njegovu sposobnost i znanje te je istakao da ga to drži. Za presudu Županijskog suda u Osijeku rekao je da je ona davno dogovorena i da je suđenje bilo dimna predstava za javnost kao i to da je ona ruganje svim građanima Hrvatske.

"Sudac je za obavljeni posao odmah nagrađen, pa je nakon presude imenovan drugostupanjskim sucem. Neka se srame. Jednog dana stat ćemo pred lice Boga pred vrhovnog suca svih sudaca koji sudi po pravdi, gledajući djela", poručio je Mamić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo