MLAĐI MAMIĆ SPUSTIO WENGERU: / 'Možda bi on trebao pisati pravilnik za UEFA-u'

Image
Foto: AFP

Nogometaši Dinama sletjeli su u London gdje sutra od 20 i 45 igraju susret 5. kola skupine F Lige prvaka protiv velikog Arsenala.

23.11.2015.
21:00
AFP
VOYO logo

"Došli smo na jedan od najljepših stadiona u Europi i želimo odigrati što bolju utakmicu. Svjesni smo snage Arsenala, znamo da oni još imaju šanse proći dalje sigurno nas čeka puno teža utakmica nego u Zagrebu jer su vidjeli da nismo baš tako bezazleni", rekao je trener Modrih dok je Ivo Pinto dodao:

"Bit će drukčija utakmica nego kod nas, oni su jedan od najboljih europskih klubova i čeka nas teška utakmica, ali mi ćemo dati sve od sebe kako bismo odigrali što bolje".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zoran Mamić ne vjeruje kako će Arsenal popustiti pod pristiskom očekivanja javnosti u plasman u drugu fazu natjecanja. Za Topnike je ovaj sraz, stoga, jako bitan. A to je i šansa za Dinamo.

"Ne vjerujem kako će Arsenal podleći pritisku zbog lova na drugu fazu natjecanja. Imaju šansu proći i napravit će sve da pobijede. Na nama je da iskoristimo njihove pogreške", rekao je Mamić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: AFP, ADRIAN DENNIS

Strateg Modrih osvrnuo se i na izjave trenera Arsenala koji smatra kako bi Dinamo morao biti kažnjen zbog

Image
WENGER RUŠI POBJEDU DINAMA: /

'Ako prihvatite taj rezultat, to znači da prihvaćate doping'

Image
WENGER RUŠI POBJEDU DINAMA: /

'Ako prihvatite taj rezultat, to znači da prihvaćate doping'

Francuz želi da se Dinamo kazni

Wenger je posljednjih tjedana žestoko kritizirao politiku nogometnih organizacija spram dopinga u sportu, traži strože testove i veće kazne i ističe kako nogomet ne smije okretati glavu od ovog problema jer i u njemu ima onih koji se dopngiraju. No, posebno je u Hrvatskoj odjeknula rečenica koja se može protumačiti kako Wenger želi da UEFA poništi pobjedu Dinama nad Arsenalom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ako prihvatite taj rezultat, to znači da prihvaćate doping. Ali mi se svejedno moramo fokusirati na naše pogreške u toj utakmici”, kazao je Francuz uoči Mamićeve presice u Londonu.

No, Mamić se ne osvrće na Wengerove želje, te ističe:

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

"Rezultat je bio pošten i ne treba ga mijenjati. Može gospodin Wenger imati utjecaj u ovom sportu, ali postoje ljudi koji donose odluke, a ne on. Možda bi Wenger trebao pisati pravilnik za UEFA-u".

Nije zvao Bilića

Za razliku od prve utakmice, trener Modrih se uoči ovog dvoboja nije čuo s trenerom West Hama i bivšim izbornikom Hrvatske Slavenom Bilićem:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Prije prve utakmice u Zagrebu smo ga kontaktirali i dali su nam dobre informacije. Sada se nismo čuli, ali mislim da se nije puno toga promijenilo. Znamo kako Arsenal igra i kako želi igrati, a mi ćemo pokušati igrati na naš način".

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo