Mamić sprema spektakularan transfer!

Dinamo je osvojio i osmi naslov prvaka Hrvatske u nizu, a Zdravko Mamić okrenuo se stvaranju momčadi za novu europsku sezonu.

20.5.2013.
9:11
VOYO logo

Koliko je dolazak Eduarda u Dinamo realan procijenite sami, ali Zdravko Mamić je odlučio javno poslati poruku napadaču Šahtara i hrvatske reprezentacije s kojim se trenutačno sudi – upravo zbog novca.

"Želimo dovesti još jednog napadača, isključivo stranca, vratara, također stranca, a Eduardu nudimo bianco ugovor", izjavio je Mamić za Sportske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako gazda Dinama nakon noći provedene u pritvoru ne daje intervjue, bode u oči njegova izjava o Eduardu, s kojim bi Mamić na bilo koji način želio izravnati stare račune i dovesti u Maksimir tog ljubimca navijača.

Problem u cijeloj priči su duboko narušeni odnosi između dviju strana, te dvije sudske tužbe koje Eduardov transfer iz Šahtara u Dinamo čine gotovo nemogućim. U ožujku je, naime, na Općinskom sudu u Zagrebu održano prvo ročište u sporu Mamića i Eduarda, a toga dana pale su i neke teške riječi kakve ni bianco ugovor ne bi mogao prebrisati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mamić je tužio Eduarda zbog kršenja ugovora, te tvrdi da je u hrvatskog Brazilca uložio milijune, a Da Silva je odgovorio protutužbom i želi dokazati da su spomenuti ugovori lihvarski.

Koliko je gazda Dinama ozbiljan, vidjet ćemo uskoro. Ipak, nekako je teško povjerovati da bi Eduardo kojem je 'drugi otac' blokirao svu imovinu u Hrvatskoj te izgovorio tolike uvrede posljednjih godina, mogao prihvatiti priču o 'bianco ugovoru'...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo