Prava senzacija: Dinamo kupuje Hrvata?

Zdravko Mamić je proteklih dana, tijekom neuspješnog izleta u Glasgow govorio o izgledu Dinama narednih nekoliko godina, te je izvršni predsjednik otkrio kako mora ekspresno pojačati obranu.

4.10.2014.
13:03
VOYO logo

Dinamo je na Celtic Parku doslovno zaigrao bez zamjena u obrani, Ibanez i Boras su ostali u Zagrebu i očito se ne mogu nametnuti niti da budu na klupi, a stoperi Sigali i Šimunić su zamjenu mogli imati samo u defanzivnom veznjaku Goncalu, koji može pokrpati te rupe.

Šimunić ide u mirovinu, vraćaju se rekovalescenti Addy i Taravel, ali Mamić na zimu neće mirovati. Kako spominje Jutarnji list, moguć je dolazak novog stopera, ali prije svega lijevog beka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pojačanje bi, za promjenu, moglo biti - Hrvat. Hrvoje Milić igra u Rostovu, a igraču koji je etiketiran kao 'novi Robert Jarni' baš i ne ide po planu u Rusiji. Navodno, Rusi i Milić ne bi imali ništa protiv posudbe s opcijom otkupa. Tako bi bivši nogometaš Hajduka, Osijeka i Istre završio i u Maksimiru. Ranije se slikao s majicom Torcide, valjda mu nitko od dinamovaca neće uzeti za zlo...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo