Mamić šokirao najvećeg Dinamovog talenta!

13.4.2011.
11:15
VOYO logo

Odluka da nezadovoljni Andrej Kramarić napusti Dinamo pala je nakon subotnje utakmice s Lokomotivom u 24. kolu HNL-a, kada 20-godišnji napadač s brojem devet na leđima nije ponovno igrao ni minute. Njegov razočarani otac Josip najavio je nakon utakmice razgovor sa Zdravkom Mamićem i odlazak iz kluba, ali u ponedjeljak je nesporazum, navodno, izglađen.

U međuvremenu je kao bomba odjeknula nova mogućnost. Andrej bi mogao završiti u Crvenoj Zvezdi, a na ovo je odmah reagirao Zdravko Mamić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"O zainteresiranosti Crvene Zvezde za Andreja Kramarića ne znamo apsolutno ništa. Međutim, Andrej je igrač pod ugovorom s Dinamom, ne samo da ne može otići u Crvenu Zvezdu, nego ne može niti u bilo koji drugi klub!", šokirao je Maminjo Kramariće u izjavio za Jutarnji list.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zanimanje za Andreja pokazao je Robert Prosinečki, koji ima problema s efikasnošću momčadi i sjajno bi mu došao plemeniti dvadesetogodišnji napadač. Tata Josip tvrdi da ga nitko iz Beograda još nije kontaktirao, ali...

"Nikad u životu nisam pričao niti s Prosinečkim, niti sa Zahovičem, koji, navodno, želi dovesti Andreja u Maribor. Znam, doduše, da je Prosinečki zainteresiran, da cijeni Andreja, ali nemam pojma je li itko iz Zvezde kontaktirao Dinamo, mene i njega nije nitko. Štoviše, moram reći da znam da su i neki ljudi Felixa Magatha bili u Dinamu, raspitivali se za Andreja", kaže tata Josip.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dinamo bi Kramu bio spreman pustiti za milijun eura, tim više što ga je Vaha već otpisao, čemu zasigurno nije pomogla ni činjenica da Andrej nije 'Mamićev igrač'.

Andrejev tata je potvrdio da je na sinovljev status u Dinamu utjecalo nepotpisivanje za Mamićevu agenciju (navodno, sada već ugašenu).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pa to je svakome jasno", kaže tata Josip.

I doista, usporedi li se Andrejeva minutaža s tretmanom dvojice Mamićevih štićenika, Ademija i Vrsaljka, dolazimo do ovih podataka: Andrej je u ovoj sezoni u Prvoj HNL odigrao 207, Arijan 1.154, a Šime 1.065 minuta. A sva su trojica mladi reprezentativci...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Priča o 'zaboravljenom' Kramariću podsjetila je na zgode i nezgode Domagoja Abramovića, danas 30-godišnjeg centarfora finskoga Intera iz Turkua. I on je, poput Kramarića, bio najbolji strijelac u Dinamovoj omladinskoj školi, ali je u seniorima nestao sa scene. Ni on nije bio u 'pravoj' agenciji, pa su treneri forsirali druge. Primjerice, u to vrijeme u Dinamu su se zaklinjali u Darija Zahoru...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Vidjevši da ga stavljaju na desno krilo, umjesto na njegovu prirodnu poziciju centarfora, shvatili smo da tu nema kruha. Domagoj je otišao u Široki Brijeg i odmah postao prvak i najbolji strijelac lige, potom je isto ponovio i s finskim Interom", zaključio je Domagojev otac Albert.

Vezani članci:

arti-201104120744006 arti-201104120456006 arti-201104120048006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo