Mamić slavi: Novi transfer puni Dinamovu blagajnu!

Transfer hrvatskog nogometaša Tina Jedvaja iz Rome u Bayer Leverkusen vjerojatno je navukao osmjeh na lice i izvršnom predsjedniku Dinama Zdravku Mamiću.

17.1.2015.
14:29
VOYO logo

Podsjećamo, Jedvaj je u ljeto 2013. prešao iz Dinama u Romu uz odštetu od pet milijuna eura. U talijanskoj Seriji A se 19-godišnji branič nije naigrao, pa ga je Vučica prošlo ljeto poslala na posudbu u Bayer Leverkusen.

U Njemačkoj se Jedvaj sjajno snašao i vrlo brzo zadobio povjerenje navijača i trenera Rogera Schmidta. Apotekari su odlučili reagirati i krenuti u pregovore s Romom ne bi li mladog nogometaša trajno otkupili. Prema pisanju Kickera, pregovori su urodili plodom i Roma je pristala prodati Jedvaja za 7,5 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tu se priča ponovno vraća na Dinamo koji je prilikom prodaje Jedvaja Romi u ugovor ugradio i klauzulu prema kojoj u Maksimir od idućeg transfera hrvatskog reprezentativca treba sletjeti 25 posto odštete. Dinamo će, dakle, zaraditi četvrtinu od spomenutih 7,5 milijuna eura, odnosno nešto više od 1,8 milijuna eura!

Dodajmo i da Kicker piše da bi Jedvaj s Bayerom trebao potpisati ugovor koji će trajati do ljeta 2019. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo