Play ponuda

MAMIĆ SE RASPAO NAKON POVIJESNE UTAKMICE DINAMA: / 'Plačem od sreće večeras. Sa mnom plaču svi...'

Image

Čini se da je vrlo emotivno doživio ovaj povijesni podvig kluba u kojem je žario i palio gotovo dva desetljeća

18.3.2021.
22:52
Play ponuda

Nogometaši Dinama napravili su nevjerojatan preokret, nadoknadili dva pogotka zaostatka iz londonskog dvoboja protiv Tottenham Hotspura i s tri pogotka Mislava Oršića izborili plasman u četvrtfinale Europske lige.

U osnovnih 90 minuta junak Dinamovog trijumfa poništio je Tottenhamovu prednost iz prvog dvoboja. Sjajnim udarcem s lijeve strane kaznenog prostora u suprotne rašlje Mislav Oršić je u 62. minuti donio prednost hrvatskom prvaku, a preciznim završetkom akcije u 83. minuti na asistenciju Atiemwena odveo je utakmicu u produžetak. Konačnih 3-0 postavio je solo prodorom i preciznim udarcem s ruba kaznenog prostora u 106. minuti.

Utakmicu je, očito, gledao i Zdravko Mamić, svježe pravomoćno osuđeni bjegunac od hrvatske pravde, a čini se da je vrlo emotivno doživio ovaj povijesni podvig kluba u kojem je žario i palio gotovo dva desetljeća.

"Plačem od sreće večeras, a sa mnom plaču svi oni koji vole sport diljem Hrvatske, Europe i svijeta! Večeras je jedna junačka momčad, jedan junački stožer, jedna junačka organizacija koja je bez premca u Hrvatskoj i Europi pokazala svijetu od čega smo napravljeni. Bog sve zna, Bog sve vidi, a večeras je Bog nagradio svakog čovjeka koji voli Dinamo, svakog zaposlenika, svakog igrača i svaku osobu koja je ugradila i najmanji dio sebe u ovaj uspjeh usprkos svima koji su nas napadali, sabotirali i htjeli uništiti. VEČERAS DINAMO SLAVI, SLAVITE SVI", napisao je Mamić na Facebooku.

Play ponuda
Play ponuda