Mamić priznao na što bi potrošio još jedan milijun kuna!

'Ako bude 15.000, 17 ili 20.000 navijača to će biti napredak. Uostalom, ja bih dao još milijun kuna da bude pun Maksimir. Za to se živi i to je smisao sporta!

6.10.2012.
21:27
VOYO logo

O akciji 'Navijač od milijun kuna' konačno se oglasio i apsolutni vladar Maksimirske 128, izvršni predsjednik Dinama Zdravko Mamić.

"Želimo vjerovati da će na stadionu biti 25.000 gledatelja. Igrači su dali sve od sebe, nema tu nikakve demagogije. Oni su sami došli na tu ideju i tako su pokazali koliko im znači igranje pred punim stadionom. Znate, za igrača nema ništa gore nego igrati pred praznim tribinama", kazao je Mamić koji očito ne sanja o punom stadionu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ja se nadam da ćemo izvući 'milijunaša', ali i ako bude 15.000, 17 ili 20.000 to će biti napredak. Uostalom, ja bih dao još milijun kuna da bude pun Maksimir. Za to se živi i to je smisao sporta! Ja u tome ne vidim ništa loše, to je sjajna akcija i krasna ideja naših igrača. Nema smisla tražiti manu svakoj dobroj ideji, to je jako ružno", rekao je između ostalog Mamić za Dubrovniktv.net.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
ZA ELISU
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo