Mamić sakrio karte pred derbi: 'Neću ga reći!'

Velika subota donosi i veliki derbi hrvatskog nogometa, na Kantridi će zaigrati i naše dvije najbolje momčadi. Rijeka dočekuje Dinamo u dvoboju 27.

3.4.2015.
13:56
VOYO logo

"Nakon pauze nas čeka prva utakmica i odmah derbi protiv najvećeg konkurenta. Očekujem dobru i kvalitetnu utakmicu u sjajnoj atmosferi i da mi napravimo kvalitetan rezultat", kazao je Dinamov trener Zoran Mamić i nastavio o stanju u momčadi:

"Stanje se poboljšava i to me veseli jer se kadar igrača svaki dan širi. Ipak, za derbi na Kantridi ne možemo računati na Pivarića, Musu i Antolića kao niti Gonçala koji ima kartone."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sastav nije želio objaviti.

"Ja sam ga složio, ali neću ga reći. Iznenađenja? Ne bih rekao da su moguća jer se predobro poznajemo i nema tu tajni nakon toliko puno međusobnih utakmica", rekao je Mamić i okrenuo se suparniku:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Respektiramo ih maksimalno, na Kantridi ih nosi pozitiva i publika i naravno da mogu biti opasni. Naravno, mi želimo spriječiti da budu dobri kao inače. Izgubili su velik broj igrača, ali mi smo tako da tu nema neke velike razlike. Što se novih stranaca koji su došli mogu reći da se radi o igračima koji trebaju proći proces adaptacije da bi bili još bolji, ali već su pokazali da imaju kvalitetu i zaslužuju biti u Rijeci."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo