MAMIĆ OTKRIO: / 'Rado ću kupiti dionice Dinama'

Trener Modrih Zoran Mamić najavio je utakmicu 23. kola domaćeg prvenstva između Dinama i Splita.

27.2.2015.
18:47
VOYO logo

Dinamo i Split u subotu, sa početkom u 15 sati, igraju utakmicu 23 kola hrvatskog nogometnog prvenstva. Tim povodom, strateg ModrihZoran Mamić najavio je susret protiv protivnika koji je u posljednje vrijeme u lošoj natjecateljskoj formi.

"Čeka nas nova utakmica i prilika za povratak pobjedama nakon Osijeka. Želimo od početka pokazati da je izvedba u Osijeku bila loš dan i od početka ćemo biti agresivni, čvrsti i htjeti utakmicu usmjeriti na našu stranu. Svjesni smo pojedinaca i kvalitete Splita, ali sam siguran da ćemo biti dovoljno koncentrirani da to anuliramo", izjavio je Mamić, pišu klupske stranice Dinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zdravstvena slika Dinama sve je bolja i to je ono što veseli sve simpatizere hrvatskog prvaka...

"Svi osim Muse i Soudanija konkuriraju za utakmicu. Antolić je normalno trenirao posljednjih dana, čak je radio i dodatno pa ćemo vidjeti hoćemo li ga sutra već koristiti".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zoran Mamić je i otkrio situaciju sa Musom. Za Soudanija se zna da ima manju rupturu mišića, ali oko Muse se situacija naglo pogoršala. Ono što se u početku činilo kao lakša ozljeda, pretvorilo se u situaciju za ozbiljno razmišljanje i brigu stručnog stožera Plavih...

"Moram priznati da je to enigma i za mene jer na početku nije izgledalo ozbiljno. To je dosta nejasna situacija jer on sve radi bos i nema nikakvih problema. Trči, skače i šprinta, ali čim obuče kopačku ga boli. Jednostavno, nemamo sigurnu dijagnozu što je problem. Čak je rezao kopačke, uzimali smo veće i jednostavno ništa ne pomaže".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osvrnuo se na aktualnu situaciju oko privatizacije Dinama. Pa je tako na pitanje "je li zainteresiran za kupnju dionica Dinama" rekao:

"Ne znam je li to možda u Hrvatskoj sukob interesa, ali ako ću smjeti rado ću kupiti dionice Dinama".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo