Mamić opet poludio: 'Ti si moralna nula, dno dna!'

'Halilhodžić je moralna nula! Žao mi je što je ikad prekoračio prag Dinama. On to nije zaslužio. Zbogom zauvijek, za sva vremena!

24.5.2011.
13:59
VOYO logo

Priče o Vahidu Halilhodžiću još ne jenjavaju. No, iako je izvršni predsjednik Dinama Zdravko Mamić rekao da na Vahu više ne želi trošiti vrijeme, ipak je potrošio pokoju minutu svog dragocjenog vremena.

"Ne razmišljam o Vahi jer uopće nije vrijedan da se njime bavimo. Ako sam se ikad pokajao što sam nekog doveo u Dinamo, onda je to Halilhodžić. Njegovi blefovi i izjave, i ta njegova nedefinirana bolest su dno dna. O takvom čovjeku ne želim trošiti ni riječi. Ne želim ga više komentirati, osim ako me još jače naljuti", izjavio je Maminjo, a za Sportske novosti je rekao i ovo:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Halilhodžić je jedan običan blefer i manipulator! Čovjek ima ugovor i dva mjeseca ljulja klub kao bura list papira na moru. Prvo kaže 'imam ugovor, ali on ništa ne znači, mogu otići kad hoću'. Onda veli 'ne znam, vidjet ću da li ostajem'. Konačno, zaključuje rečenicom 'kad vidim da više ne mogu, kazat ću gazdi da odlazim'. Halilhodžić je moralna nula! On je za nas prošlost. Mnogi igrači i treneri dolazili su u naš klub, bilo je pogrešaka, ali jedino mi je zbog Halilhodžića žao što je ikad prekoračio prag Dinama. On to nije zaslužio. Zbogom zauvijek, za sva vremena!"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S druge strane kada su u pitanju odlasci, Dinamov kapetan Milan Badelj potvrdio je da bi se volio okušati u drugoj sredini ukoliko na Maksimir sleti primamljiva ponuda. No, Badelj bi, uz Pedra Moralesa ,koji je već na izlaznim vratima kluba, bio nenadoknadiv kotač u veznom redu Modrih.

Navodno je Rakitićeva Sevilla pokazala interes za 22-godišnjeg Dinamovog kapetana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne mogu komentirati nagađanja. Nikakvu ponudu nemamo za Badelja i onda ne mogu o tome ni govoriti. Posebno ne prije finala hrvatskog Kupa", izjavio je izvršni predsjednik maksimirskog kluba.

Podsjetimo, Badelja ugovor za Dinamo veže do ljeta 2013. godine. Svu bi u Dinamu voljeli da ostane i zajedno s Modrima pokuša ostvariti plasman u toliko željenu Ligu prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ipak, ostati može najdulje još godinu dana pošto će teško pristati na potpis novog ugovora.

specijal-201102150360004-Zdravko Mamić

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezani članci:

arti-201105220328006 arti-201105220134006 arti-201105200101006 arti-201105190583006

Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo