MAMIĆ ODGOVORIO NA GORUĆE PITANJE O PREUZIMANJU BIH KLUBA: / 'Sine moj, ovo je jedina istina...'

Image
Foto: PIXSELL

Srebro Vatrenih i Modrićev osobni niz priznanja, Mamić je pripisao sebi

16.10.2018.
16:45
PIXSELL
VOYO logo

Hoće li Zdravko Mamić preuzeti bosansko-hercegovački nogometni klub Široki Brijeg pitanje je na koje odgovor jednako nestrpljivo čeka tamošnje društvo kao i zaljubljenici u nogomet u Hrvatskoj.

Ništa od svega

Dinamov savjetnik koji se od hrvatskog pravosuđa sklonio u Bosnu i Hercegovinu, pisao je portal sirokibrijeg.info, 'sviđalo se nekima ili ne od 2019. preuzima NK Široki Brijeg'. Izgleda da u tome nema istine, barem ako je vjerovati izjavi koju je Mamić dao za Dnevni avaz.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sine moj, ovo je jedina istina, od moga angažmana u Širokom Brijegu nema ništa. Niti u Širokom niti ili bilo kojem drugom klubu u BiH. Ja imam puno prijatelja i dnevno sam u komunikaciji sa svima u BiH i Hrvatskoj, ali ja trenutno živim za dokazivanje svoje nevinosti i uživam u vrhuncu onoga što sam napravio", tvrdi Mamić koji usput nudi svoju istinu onoga 'što je napravio'.

Još je savjetnik

"Hrvatska završila kao druga na svijetu i Luka Modrić je proglašen za najboljeg igrača na svijetu", opisao je Mamić svoje zasluge, a okrenuo se i još nekim uspjesima koji ga ispunjavaju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Moj Dinamo piše povijest, dočekat će proljeće u Europskoj ligi, mlada reprezentacija Hrvatske se plasirala u Italiju, što mi još treba! To je kruna moga rada i uživam u tome. Tako da od te priče i Širokog nema ništa. Ja sam još savjetnik u Dinamu i bit će tako sve dok me budu trebali", poručio je Mamić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo