Mamić objavio transfer godine!

Zdravko Mamić je u svom trećem obraćanju naciji u samo tri dana pričao najmanje, a rekao najviše.

31.8.2011.
14:01
VOYO logo

"Igor je bio stup temeljac kluba i mi smo to uvijek respektirali. On je napravio taj operativni zahvat koji je prošao izvanredno, nema nikakvih tegoba. Igorov plan je povratak u 10. mjesecu, ali nadam se da će Kruno to zabraniti jer mi Igora trebamo na duži period. To je naša želja i hvala mu za sve što je učinio za klub i prije kao igrač. Donio je klubu enorman novac, to je bio najveći transfer nakon Modrića, ta prodaja i dolazak Mirka Barišića su spasili Dinamo", započeo je Mamić, a nastavio Kruno Jurčić.

Prvi dan trilogije

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Veličina jednog kluba ne mjeri se samo brojem osvojenih bodova i trofeja nego i ovakvim potezima, jako mi je drago da funkcioniramo kao obitelj. Sad nas interesiraju iduće kvalifikacije za Ligu prvaka s Igorom Bišćanom kao kapetanom", najavio je Kruno Jurčić.

Bišćan nije bio previše rječit.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Još uvijek osjećam bol, ja sam negdje na pola puta oporavka, a dakle preostaje mi još oko četiri mjeseca. Naravno, to se može i skratiti, ali ja imam plan i radim po njemu. Bilo mi je teško gledati ove utakmice do sada, iako su mi ti sjajni rezultati olakšali oporavak. Ja sam dosta tih Liga prvaka odigrao i ipak sam neke stvari prošao pa sam lakše podnio sve to."

Prvi dan trilogije

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A onda je mikrofon opet preuzeo Mamić i ispalio bombu.

"Imate tri osobe na čelu s Krunom Jurčićem koje možete tretirati kao tri časne sestre, kad je u pitanju moral. Nema Zdravka Mamića bez Jurčića, nema bez Bišćana i Zokija. Svatko od nas donosi nešto novo. A nema Dinama ni bez predsjednika Barišića. I nepravedno je da je on malo eksponiran, zato što dio javnosti takve ljude osporava. Ja sam se već ispričao Igoru Bišćanu jer ovo je dan rezerviran za njega. Gospodo, ovo je dan potpisa našeg kapetana. Danas se smije pričat samo o njemu. Molim vas, sklopljenih ruku, nemojte ga ignorirati", rekao je Mamić, a onda objavio vijest dana:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Drugi dan trilogije

"Ali napišite! Šimunić je u Dinamu! Gotovo je! Nema više! Zahvalio bih se Joe Šimuniću i velemajstoru Zoranu Mamiću. Dok smo se mi vraćali iz Švedske i slavili u avionu, on je slavio na putu za Berlin i postigao dogovor s Joeom Šimunićem. Ja te ljubim", rekao je Mamić i poljubio brata, pa Bišćana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Junak dana, Zoran Mamić, na to je rekao:

"Ugovor je potpisan. Znao sam nakon Malmöa da da će doći samo u Dinamo, bio je to poker između Hoffenheima i Josipa Šimunića, nismo smjeli govoriti što sam dogovorio u Berlinu, ali sretni smo što smo danas riješili. Već je potpisao ugovor! Mi njima ništa ne plaćamo, imamo normalan ugovor s njim, gabariti su već prije dogovoreni", kazao je Zoran Mamić i dodao da je Joe potpisao na dvije godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Joe može bit ponosan da su se dva najveća hrvatska kluba borila za njega. I molim vas, on je zamolio da ga pustite na miru ove dvije kvalifikacijske utakmice u reprezentaciji, nakon toga bit će vam na raspolaganju."

Drugi dan trilogije

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezani članci:

arti-201108300672006 arti-201108300511006 arti-201108300711006

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo