MAMIĆ NIJE POTONUO: / "Okrznut ćemo mi još nekoga do kraja"

Image
Foto: PIXSELL, Luka Stanzl

Trener Dinama Zoran Mamić priznao je da su njegovi igrači bili previše impresionirani Bayernom koji ih je u 2. kolu Lige prvaka deklasirao na svojoj Allianz Areni s 5:0.

29.9.2015.
23:20
PIXSELL, Luka Stanzl
VOYO logo

Dinamo je prvi gol primio u 13. minuti, a do 28. minute je već bilo 4:0 i priči je bio kraj. S tri je gola Zagrepčane uništio sjajni Robert Lewandowski, a po jedan su pogodak dodali Douglas Costa i Mario Götze.

"Fascinantna jednostavnost i brzina"

"Čestitike Bayernu na odličnoj igri i pobjedi. Nismo danas bili na nivou na kojem smo htjeli biti, što zbog kvalitete Bayerna, što zbog impresioniranosti igrača. Primili smo brzo dva nepotrebna gola zbog pogrešaka, ali to je sastavni dio nogometa. Svi smo impresionirani Bayernom, fascinantna je jednostavnost i brzina u njihovoj igri. U prvom poluvremenu nismo igrali onako kako smo zamislili. Stoperi su ostajali daleko iza leđa bekova, ostavljali su veliki prostor Costi i Comanu, a oni su to dobro koristili", izjavio je Mamić za HTV.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Galerija

Image

DINAMO IZGUBLJEN NA ALLIANZ ARENI: Evo kako se Bayern poigravao s Modrima

Image

DINAMO IZGUBLJEN NA ALLIANZ ARENI: Evo kako se Bayern poigravao s Modrima

U drugoj utakmici skupine F Olympiakos je senzacionalno u Londonu svladao Arsenal s 3:2. Dinamo i Grci sada imaju po tri boda, a Arsenal je na začelju bez bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nadamo se najboljem protiv Grka"

"Bez obzira na kvalitetu Grka iznenađen sam. Naš cilj je da nekog okrznemo, okrznuli smo Arsenal, a vjerujemo da ćemo još nekoga", zaključio je Mamić.

Slično poput svoga trenera pričao je i Josip Pivarić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sigurno da nismo zadovoljni, sportaši smo, ne možemo biti zadovoljni kad ovako izgubimo. No svjesni smo s kim smo igrali, oni su u puno većoj brzini, puno su bolja ekipa, igraju fantastično. Nisam se nadao da će Olympiakos pobijediti u Londonu, ali dočekujemo ih i mi s tri boda. Spremit ćemo se najbolje za tu utakmicu i nadam se najboljem ishodu", poručio je Pivarić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo