Mamić našao kupca! Sammir odlazi iz Dinama?

Prema pisanju ruskih portala Slaven Bilić želi u Moskvu dovesti još dva hrvatska reprezentativca. Na meti Lokomotiva su prije svega Dinamov Sammir, ali i Lyonov stoper Dejan Lovren.

8.3.2013.
10:12
VOYO logo

Bivši hrvatski izbornik čelnicima Lokomotiva je izrazio želju za dovođenjem dva hrvatska igrača koja jako dobro poznaje. Prema Danielu de Paviji, Sammirovom agentu, Lokomotiv je još prošlog ljeta poslao službenu ponudu za Sammira, no nisu se dogovorili oko odštete. Sada je očito krenuo novi krug pregovora sa Zdravkom Mamićem.

"Čelnici Lokomotiva opet su u akciji. Kao i prošli put, inicijator pregovora je Slaven Bilić. Sammir već dugo nastupa u hrvatskom prvenstvu i želi promjenu u karijeri", kazao je agent.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jedini 'problem' u cijeloj priči opet bi mogla biti odšteta. Ruski portal lifesports.ru ističe da Dinamo za hrvatskog reprezentativca minimalno traži osam milijuna eura. Istu cijenu mogao bi imati i Dejan Lovren.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uoči proljetnog dijela sezone u Rusiji, Bilićev Lokomotiv se nalazi na osmom mjestu, s 12 bodova zaostatka za vodećim CSKA-om.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo