Mamić našao angažman za 150 kuna!

Zdravko Mamić bacio se i u filmske vode.

18.12.2011.
23:12
VOYO logo

Izvršni predsjednik Dinama ponudio je zanimljiv odgovor na pitanje kako se snalazi u glumačkim vodama.

"Glumim cijeli život. A dobit ću i 150 kuna. U filmu sam jer je jedna djevojčica poželjela biti menadžerica, pa me htjela upoznati", opisao je ukratko Mamić kako je dobio ulogu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon razgovora o snalaženju na filmskom setu, maksimirski šerif pozabavio se puno aktualnijim stvarima. Pitanje prvog trenera velik je problem, a još uvijek se ne zna tko bi mogao sjesti na klupu Dinama.

"Sve što se dosad pisalo su budalaštine, to sve nema baš nikakve veze. Vjerujte da ni u peti nemam tko bi mogao biti trener. Priznao bih vam kad bih imao rješenje, ime, rekao bih da znam, ali da ne želim reći o kome je riječ. Ali doista ne znam", kazao je Zdravko.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, vremena baš i nema, brzo će blagdani, momčad se okuplja 9. siječnja. Novi trener trebao bi se upoznati s momčadi, pogotovo ako je stranac.

"Znam da nema vremena, ali rješenja nemam", kazao je izvršni predsjednik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Ukrajini se sastao s predsjednikom kijevskog Dinama Igorom Surkisom te razgovarao o suradnji klubova, ali nije bilo riječi ni o kakvom transferu igrača.

"Želja mi je da dođu na Ramljakov memorijal. No bilo je riječi i o razmjeni igrača, i to u oba smjera, ali još ništa konkretno" zaključio je Mamić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo