Mamić nakon utakmice prodavao igrače!

Kad ne možeš pobijediti, baci se u trgovinu. Zdravko Mamić se tako nakon poraza od Lyona prepustio biznisu, te svojim glavnim kandidatima za prodaju dizao cijenu.

28.9.2011.
12:14
VOYO logo

Gazdi Dinama zapravo ništa drugo ni ne preostaje, jasno je da će Modri igrati prolaznu ulogu u Ligi prvaka, te se eventualno boriti za europsko proljeće u Europskoj ligi.

Dinamu je na Gerlandu od prve minute prijetila katastrofa i samo je prisebni Domagoj Vida spasio Modre težeg poraza od konačnih 2:0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mogli bismo sad analizirati zašto je triput skuplja momčad pobijedila hrvatskog prvaka na svom stadionu usred Francuske, ali osim razlike u kvaliteti, u utorak navečer su Lavovima pomogli Nikola Pokrivač, pa i Kruno Jurčić.

http://rd3.videos.sapo.pt/play?file=http://rd3.videos.sapo.pt/kjnGVYLCk77yygKUaeZl/mov/1

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prvi je sjajno poslužio Gomisa kod prvog gola, a trener Dinama je svog najskupljeg i najiskusnijeg igrača Joea Šimunića ostavio na klupi, te cijelo prvo poluvrijeme gledao kako se Mali Drogba i društvo šeću Kelavinim šesnaestercom.

Ali i to je valjda danak neiskustvu. Zapravo, u utorak navečer najviše je iskustva pokazao Zdravko Mamić. Lukavi maksimirski trgovac je brzo shvatio da od tugovanja nema zarade, te se okrenuo prodaji igrača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako su i Sammir i Badelj još jednom podbacili, uostalom, trener Jurčić je kapetana izvadio iz igre na poluvremenu, to nije zasmetalo Mamiću da im nakon utakmice pokuša malo podići cijenu, onako u priči, kako on to zna.

http://rd3.videos.sapo.pt/play?file=http://rd3.videos.sapo.pt/7M7RtSjFDwtKV5iqnzn2/mov/1

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sammir je još jednom pokazao da je igrač za najveće svjetske klubove, kao i Badelj, pa i Vida je bio na svjetskoj razini. Ta trojica su odskakala", ispalio je Mamić u svom stilu.

Za Vidu bismo se složili, ali ostala dvojica su ovoga puta bili samo roba u izlogu. Dinamov izvršni predsjednik prokomentirao je i zamjerku da je Joe Šimunić ipak trebao igrati od početka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nemojte od toga raditi slučaj, molim vas! Evo, ja sam oduševljen kako je naš trener postavio momčad, ali što je on kriv ako Pokrivač kod pogotka doda Gomisu kako si on sam ne bi dodao, a drugi primimo iz kornera s pet metara, što je trener kriv ako Beqiraj promaši stopostotnu šansu! Onda i ne možeš bolje proći."

Vezani članci:

arti-201109271455006 arti-201109271156006 arti-201109271214006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo