'Vi niste normalan čovjek, vi niste normalan čovjek!'

Gostujući u emisiji 'Bujica' u petak navečer, Zdravko Mamić je objasnio svoju stranu priče o incidentu u poljudskoj loži tijekom derbija Hajduka i Dinama prošle subote.

29.3.2014.
10:26
VOYO logo

Podsjetimo, Mamić se sukobio s legendarnim igračem Hajduka Ivom Begom, koji ga je u jednom trenutku i udario. Mamić je detaljno opisao kako je on doživio obračun zbog kojega bi mogao dobiti jednogodišnji izgon sa splitskih stadiona.

"Ta loža je necivilizirana, ona je totalno nemormalna i neću se mučiti imaju li oni pravo na tu zabranu. Ali dok je ova garnitura dole, nikad im neće doći ne Mamić, nego nitko iz vodstva Dinama. Mi ćemo utakmice gledati na TV-u jer to koje smicalice Brbić i društvo iz Hajduka rade, to je dno ljudskog dna", rekao je Mamić i ispričao svoju verziju sukoba sa 78-godišnjim Ivom Begom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mene je stid ponoviti kakve mi je riječi rekao. Pa mi se poznajemo, ja sam mislio da smo i prijatelji. Međutim, ja sam sjeo i nastavio gledat' utakmicu. Halilović zabija drugi gol i ja ustajem, spuštam se prema Bijelom salonu, i kad sam dignuo ruke, Bego je dotrčao da me udari šakom. Kako sam ja dignuo ruke, mene su s leđa primili policajci u civilu i vikali: 'Evakuacija! Evakuacija!'.

//www.youtube.com/embed/GUZc0TjugpM

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Je li vam žao Bege, ipak je to čovjek od 78 godina?', pitao je Mamića voditelj emisije Velimir Bujanec.

"Vi niste normalan čovjek, vi niste normalna čovjek!", obrušio se odjednom Mamić na voditelja:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pa mene moja majka zove i pita: 'Sine, što si se potukao?' Pa nisam ja išao za Begom, nisam se ja potukao, vi niste normalni ljudi, lažete hrvatski narod! Ja spašavam svoju glavu, idem u Bijeli salon da s delegacijom Dinama poslije idemo kući. On mene napada, ja dižem ruke da me ne udari i policija me nosi do izlaza. I dok me nose, ja tada dobijem punu šaku u nos i padam u nesvijest. Pa vi svi skupa niste normalni! Cijela Hrvatska priča o sukobu, o tučnjavi! Pa zamislite da ne netko u loži Barcelone napadne predsjednika Reala i dvaput ga udari, jednom pokuša, a jednom udari", čudio se Mamić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo