Mamić briljira: 'Real ne može bolje od ovoga'

Izvršnog predsjednika Dinama Zdravka Mamića ni nakon uvjerljivog poraza 6:2 od Real Madrida na Santiago Bernabeu nije napustio optimizam, te smatra kako će Modri u budućnosti biti puno bolji.

23.11.2011.
14:22
VOYO logo

Dinamo je u Madridu pretrpio jedan od najtežih poraza u klupskoj povijesti na europskoj sceni, a prvi čovjek maksimirskog kluba smatra kako Real bolje od ovoga što je odigrao u utorak navečer ne može.

"Real ne može mnogo bolje od ovoga, a Dinamo može bolje. Ja sam siguran da možemo biti 50 posto bolji od ovoga što smo ove sezone pokazali u Ligi prvaka. Mene to kao nogometnog funkcionara i izvršnog predsjednika Dinama iznimo veseli", rekao je Mamić nakon utakmice za Sportske novosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=1ucgeD0lQFjatmz1
szólj hozzá: r vs d

Izvršni predsjednik Modrih ne želi ništa analizirati na brzinu, već će sve to napraviti tek u zimskoj stanci. Uvjeren je kako je Dinamo na Santiago Bernabeu izgubio od budućeg prvaka Europe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pobijedila nas je najbolja momčad na svijetu, koja će biti prvak Europe. Ostaje za analizu zbog čega smo tako rezervirano i impresionirano ušli u utakmicu. Neka se ta analiza napravi u ovoj zimskoj stanci", zaključio je Zdravko.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo