Gle čuda: Mamić brani Ivkovića pred 'gradski derbi'

Dinamo u nedjelju igra gradski derbi protiv Lokomotive, a bit će to idealna prilika da hrvatski prvak prekine niz od dvije utakmice bez pobjede.

4.10.2014.
17:12
VOYO logo

"Lokomotiva je pred nama i nemamo pravo na krivi korak. Želimo dobiti utakmicu, zabijati golove i dat ćemo sve od sebe kako bismo krenuli u novu seriju. Neće biti velikih promjena niti odmaranja igrača. Pivarić se žali na koljeno tako da njega neće biti, a ostali su više-manje svi u redu", kazao je Dinamov trener Zoran Mamić i kazao o utakmici s klupskom filijalom.

"Može me trener Ivković iznenaditi, ali sumnjam da će staviti Rukavinu na stopera. On je dobar trener, jedan od najboljih u Hrvatskoj i ima jako dobru ekipu. Ipak, mi ih sve dobro poznajemo i teško tu može biti nekih taktičkih iznenađenja."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Priča dana bila je Ivkovićeva naredba igraču da namjerno zaradi žuti karton kako bi propustio utakmicu s Dinamom. Gle čuda, Mamić je imao razumjevanja za kolegu.

"Nisam to nikada napravio da svi čuju, ali to rade svi najveći treneri na svijetu. Ovo je bilo nespretno, ali u svlačionici prije utakmice – da, bilo je toga u mojoj karijeri", donosi Jutarnji list.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo