Procurilo iz Hajduka: Za sve je 'kriva' Mirta Šurjak

Nakon što je s Poljuda procurila vijest da će kapetan Hajduka Mario Maloča biti novčano kažnjen jer je pogodak protiv Turnova posvetio Ivanu Vukoviću, Tudor je to oštro demantirao.

24.7.2013.
17:49
VOYO logo

"Gruba je laž da je kapetan Maloča novčano kažnjen jer je gol posvetio svom suigraču Vukoviću. Bio bih kreten da uradim takvo što. To je gaf, nekorektno, dezinformacija i molim vas da se to ubuduće ne događa. Istina je da je Maloča kažnjen, ali zbog kršenja discipline, a ne zbog posvete pogotka Vukoviću", rekao je trener Hajduka Igor Tudor.

Ako nije zbog Vukovića, postavilo se pitanje zbog čega je Maloča kažnjen? No, uskoro je iz Hajduka izašla i ta informacija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kapetan Bijelih napravio je veliki gaf u poluvremenu poljudske utakmice protiv Turnova. Pri rezultatu 1:1, Maloča je stao pred mikrofon HTV-ove novinarke Mirte Šurjak i rekao:

"Ne slušam ja trenera. Ja igram svoju igru!"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izjava je to koja nije promakla klupskim čelnicima, a ocijenjena je kao neprofesionalna. Zbog kršenja klupskog kodeksa, Maloča će biti kažnjen s 300 do 500 eura, a novci će otići u fond za zajedničke večere momčadi, doznaju Sportske novosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo