MALO TKO SE USUDI OVAKO GOVORITI: / Legendarni trener rasturio Barcelonu i objasnio zašto jedino Real neće 'propasti'

Image
Foto: Profimedia

Ponudio je i svoje mišljenje o tome kako će točno izgledati tržište nakon ove velike financijske krize

28.4.2020.
11:28
Profimedia
VOYO logo

Legendarni talijanski trener i nekadašnji igrač, Fabio Capello, analizirao je, u svom stilu bez kompromisa i zadrške, za Gazzettu dello Sport situaciju uzrokovanu koronakrizom u španjolskom nogometu. Talijan vjeruje da će Real Madrid biti jedini klub koji će u cijeloj financijskoj krizi proći gotovo neokrznut.

"Čini mi se da u Španjolskoj jedino Real Madrid neće propasti zbog ove pandemije koronavirusa i financijske krize. Barcelona i Atletico Madrid će itekako patiti, s druge strane", smatra Capello koji je nekada kao trener Reala uzeo dva naslova prvaka u Španjolskoj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Fabrizio Carabelli / Zuma Press / Profimedia
Image
Foto: Fabrizio Carabelli / Zuma Press / Profimedia

Fabio Capello

'Bolje mu je da ostane'

Zatim je komentirao navode da će Barcelona u sljedećem prijelaznom roku dovesti napadača Intera, Argentinca, Lautara Martineza i bio je poprilično iskren, da ne kažemo i grub.

"Da sam ja na mjestu Martineza, ostao bih u Interu. U Barceloni će ionako biti zamjena", smatra Capello i naglašava kako je za Argentinca najbolje da ostane i Interu i tamo izgradi karijeru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

File photo dated 14-11-2011 of England manager Fabio Capello., Image: 107302651, License: Rights-managed, Restrictions: FILE PHOTO Use subject to FA restrictions. Editorial use only. Commercial use only with prior written consent of the FA. No editing except cropping. Call +44 (0) 1158 4474 Use subject to FA restrictions, Model Release: no, Credit line: Anthony Devlin / PA Images / Profimedia

O nogometnom tržištu

Ponudio je i svoje mišljenje o tome kako će točno izgledati tržište nakon ove velike financijske krize. Cijene igrača drastično padaju i pitanje je hoće li i kada će ponovo onako rasti te hoće li uopće više biti onakvih megatransfera od 200 i nešto milijuna eura.

"Slijedi nam revolucija na nogometnom tržištu. One apsudrne svote novca koje su se davale za transfere sada će se spustiti na neki razuman nivo. No, bit će nam potrebni pametni menadžeri kako bi sistem oporavio, a egoizam bi u ovoj situaciji mogao biti fatalan", zaključuje veliki Talijan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo