'Mali pohlepni Modriću, bolje ti je da šutiš!'

I dok saga o odlasku Luke Modrića iz Tottenhama mnoge na Otoku zabavlja, navijači Spursa su u najmanju ruku ogorčeni stalnim kukanjem hrvatskog reprezentativca kako želi napustiti White Hart Lane.

21.7.2011.
14:21
VOYO logo

U kratkom video uratku navijači su Modrića prikazali kao vrlo pohlepnog nogometaša koji "zbog glupih pravila", tj. ugovora, ne može ostvariti svoj san i prelaskom u Chelsea postati "Mod Rich".

Razočarani navijači Spursa su tako zapitali Luku gdje je nastao problem i zašto nema respekta prema klubu s kojim ga veže ugovor te koji su razlozi zašto želi napustiti White Hart Lane. Tvrde da peto mjesto nije toliko loše i da mu je bolje da "začepi usta".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U komentarima ispod videa jedan od navijača je čak optužio hrvatskog reprezentativca da je on krivac što Tottenham neće igrati Ligu prvaka ove sezone.

"Tužno je da želi otići jer Modrić je prošle sezone igrao jako loše u susretima gdje smo gubili bodove protiv ekipa iz donjeg dijela tablice kao što su West Ham, Blackpool i Wigan. To je razlog zašto Spursi nisu u Ligi prvaka. Dakle, Modriću je bolje da zašuti i dokaže da uistinu vrijedi", napisao je u komentaru navijač Tottenhama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tottenhamov igrač Rafael van der Vaart kazao je novinarima da će otići iz kluba, ako u prijelaznom roku momčad napusti Luka Modrić. Nizozemski reprezentativac očito ima visoko mišljenje o našem Luki Modriću za koga stalno ističe da je najbolji Tottenhamov igrač.

"Bez Modrića nemamo što tražiti u prvenstvu. Ako Luka ode iz kluba, odlazim i ja", kazao je Rafael van der Vaart te dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Vodstvo Spursa mora učiniti sve da zadrži ključne igrače, a prije svega Luku. Za sljedeću sezonu moraju dovesti barem dva velika pojačanja, ako žele da se momčad bori za naslov", kazao je Nizozemac, koji je lani na White Hart Lane stigao iz madridskog Reala.

specijal-201102150360004-Transferi godine

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezani članci:

arti-201107200119006 arti-201107190399006 arti-201107190572006 arti-201107180938006

Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo