'Mali miš' poslao novu poruku straha Mamiću!

22.12.2011.
12:30
VOYO logo

Sjednica HNS-a još je jednom pokazala tko vodi najpopularniji hrvatski sport. Ljudi bez imalo samokritike i odgovornosti prema svom poslu nisu se sjetili ponuditi mandate na raspolaganje, barem na nekoj formalnoj razini, iz pristojnosti.

Poručio je to Mamiću i društvu ministar znanosti, obrazovanja i sporta Željko Jovanović razočaran sjednicom HNS-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sjednica je imala očekivan tijek i pokazuje da vodstvo nogometnog saveza nije svjesno svoje odgovornosti za kaotično stanje u nogometu, te da se uspjehom reprezentacije koriste kao tepihom koji će pokriti svu prljavštinu koja se nakupila proteklih godina. Minimum moralne odgovornosti tražio je da ponude ostavke!", izjavio je Jovanović za Jutarnji.

Inače, Mamić je Jovanovićeve oštre poruke izrečene posljednjih dana doživio vrlo ozbiljno, očito svjestan da mu nova politička garnitura neće 'gledati kroz prste'. U emisiji Nedjeljom u dva posvetio je ministru značajno vrijeme, ne birajući riječi:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://www.youtube-nocookie.com/v/12xkE_77Y7o?version=3&hl=en_US

"Crveni su u svojem prošlom mandatu sotonizirali vlast. SDP ne interesira sport i oni to svi u svojim istupima potvrđuju. To je i gospodin Bauk potvrdio u većini razgovora. Imamo zastrašujuće istupe gospodina Jovanovića, čiji pogled ledi krv. Iz njegova pogleda šiklja krv. Ali ja se njega ne bojim, on je mali miš za mene. Uvijek sam se spreman sučeliti s njim. Ono što je on govorio o bivšoj vlasti, to je čisti govor mržnje. On bi u 21. stoljeću istrebljivao Hrvate. On ni jednog dana nije bio u prosvjeti i znanosti, a njegovi prvi potezi su upravo kontra toga", opisao je Mamić kako vidi Jovanovića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo