MALDINI OTKRIO DETALJE MANDŽUKIĆEVA DOLASKA U MILAN: / 'Zašto smo doveli Marija? Pa recimo da ne trebate samo dobre dečke'

Image

Maldini nema dvojbe oko toga da je Mandžukić veliko pojačanje

18.1.2021.
22:46
VOYO logo

Bivši napadač hrvatske nogometne reprezentacije i član kultne generacije srebrnih Vatrenih iz Rusije, Mario Mandžukić, u utorak bi, tijekom dana, trebao potpisati za Milan, nakon što je u ponedjeljak uspješno obavio liječnički pregled.

Prema informacijama iz talijanskih medija Mandžukić će potpisati šestomjesečni ugovor, a njegov boravak na San Siru automatski će se produžiti za još jednu sezonu ako Milan izbori plasman u Ligu prvaka, ali posao će se realizirati tek u utorak jer je njegov agent trenutno u Cagliariju i Mario je će, kako javljaju talijanski mediji, pričekati njegov dolazak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Ne trebamo samo dobre dečke'

Milan je u ponedjeljak gostovao kod Cagliarija, gdje je slavio s 2:0 golovima Zlatana Ibrahimovića, a tehnički direktor Paolo Maldini je uoči te utakmice komentirao za Sky Sports dolazak Marija Mandžukića. Razgovor je otvorio šalom. "Mandžukićev dolazak samo potvrđuje našu strategiju, koja se bazira na mladim igračima i pojačanjima u naponu snage", rekao je Maldini.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Međutim, Maldini nema dvojbe oko toga da je Mandžukić veliko pojačanje. "Znamo mi dobro kakvog je on karaktera, imali smo prilike razgovarati s njim. U konstantnom smo kontaktu s trenerom koji mora potvrditi ovakve poslove, ali na koncu važno je i što kolektiv misli. Oni koji su igrali nogomet znaju. Ne trebate u nogometu uvijek samo dobre dečke, ne kažem da je Mario loš, ali igrača njegova karaktera mi trebamo na terenu", kazao je Maldini.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo