ROMA UNIŠTILA LAZIO U VELIKOM RIMSKOM DERBIJU: / Pogledajte majstoriju Pellegrinija koja je bacila navijače u trans

Image
Foto: Screenshot: Twitter

Veliki rimski derbi na kultnom Olimpicu, Roma je slavila s 3-1

29.9.2018.
16:03
Screenshot: Twitter
VOYO logo

Derbi su odlučile pogreške i sjajan gol iz slobodnog udarca Srbina Aleksandra Kolarova u 71. minuti za 2-1, čime se Kolarov uvrstio u povijest kao tek drugi igrač koji je zabio u derbiju za oba rimska kluba, a do danas je jedini kojemu je to uspjelo bio Šveđanin Arne Selmosson prije 60 godina.

"Derby della Capitale" u 7. kola Serie A između dva rimska kluba Lazija i Rome ponudio je na kraju 4 gola na kultnom Olimpicu, a nakon prekrasnog pogotka Roma je povela 1-0. Lorenzo Pellegrini zabio je devet minuta nakon što je ušao umjesto ozlijeđenog Argentinca Javiera Pastorea. Nakon velike greške u obrani zabio je petom i doveo svoju momčad u vodstvo. Ovako je to izgledalo...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Immobile je u 67. izjednačio na 1-1 nakon velike pogreške braniča Rome Fabija Fazija, koji se za grešku iskupio pogotkom za 3-1 u 86. minuti. Milan Badelj je ušao u igru u 55. minuti za Lazio. Lazio je ostao četvrti s 12 bodova, a Roma je peta s bodom manje. Popodne se igra još jedan derbi u kojem vodeći Juventus dočekuje drugoplasirani Napoli.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo