CRVENI KARTONI, PREOKRETI... / Majer zabio prvijenac u nevjerojatno uzbudljivom kolu Bundeslige

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Gledatelji su na svim stadionima mogli uživati u nogometnim poslasticama

28.10.2023.
18:32
Goran Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

 Veznjak hrvatske nogometne reprezentacije Lovro Majer postigao je svoj prvi pogodak u njemačkom prvenstvu realiziravši kazneni udarac za Wolfsburg u 2-3 (2-1) gostujućem porazu od Augsburga u susretu 9. kola.

Image
MAJSTOR OSTAJE MAJSTOR /

Modrić srušio rekord, pa u sučevoj nadoknadi asistirao za pobjedu u El Clasicu

Image
MAJSTOR OSTAJE MAJSTOR /

Modrić srušio rekord, pa u sučevoj nadoknadi asistirao za pobjedu u El Clasicu

Majer, koji je sudjelovao i u prvom pogotku momčadi koju vodi Niko Kovač, pogodio je s bijele točke za prednost Wolfsburga u 45. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prethodno je Augsburg poveo golom Tietza (17), a poravnao je Wind (35) na kraju akcije u kojoj je par trenutaka ranije Majer srušen u domaćem kaznenom prostoru. Činilo se kako je naš reprezentativac zaustavljen prekršajem, ali lopta se odbila na nogu Winda koji je zatresao mrežu pa je tako intervencija VAR-a postala nepotrebna.

No, u nastavk su domaći spjeli preokrenuti rezultat u samo dvije minute, autogolom Bornauwa (79-ag) i pogotkom Engelsa (81).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Majer je za Wolfsburg igrao do 74. minute, dok je Dion Drena Beljo u igru za Augsburg ušao u 78. minuti.

Wolfsburg je trenutačno deveti sa 12 bodova, dok je Augsburg 10. sa 11.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: FNC - Voyo

Na vrh ljestvice vratio se prvak Bayern koji je sa 8-0 (0-0) na svom terenu deklasirao Darmstadt. U prvih 45 minuta nije bilo pogodaka, ali viđena su čak tri crvena kartona. Prvo je s igračem manje ostao Bayern jer je već u 4. minuti isključen Kimmich, no u 21. minuti snage su poravnate nakon isključenja Gjasule, da bi se ključni trenutak dogodio u 41. minuti kada je pocrvenio i drugi stoper Darmstadta, naš Matej Maglica zbog prekršaja na Harryju Kaneu u trenutku kada je bio posljednji igrač obrane.

Bayern je igrača više na terenu u nastavku brutalno iskoristio. Tri gola postigao je Kane (51, 69, 88), po dva Sane (56, 64) i Musiala (60, 76), a jednoga Mueller (71).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bayern sada ima 23 boda, jedan više od Bayera koji će u nedjelju igrati protiv Freiburga, a dva više od trećeg Stuttgarta koji je neočekivano na svom terenu izgubio od Hoffeheima sa 2-3 (0-2).

Voyo donosi borilačke spektakle svakog mjeseca. 4.studeni - FNC 13 - Beograd. Prosinac - FNC 14 - Sarajevo. Svaki mjesec BKFC event na Voyo

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bartol Franjić igrao je od 61. minute za Darmstadt, koji je sada 14. sa sedam bodova.

Andrej Kramarić zbog ozljede mišića nije konkurirao za nastup u momčadi Hoffenheima u Stuttgartu, a iz istog razloga je i Josip Juranović propustio susret Union Berlina koji je izgubio sa 0-2 (0-1) kod Werdera u Bremenu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

FNC 4. studenoga stiže u Beograd, a revanš Croate i Vase pratite ekskluzivno na platformi Voyo

TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo