GENERALKA JE ODRAĐENA / Majer nakon pripremne utakmice najavio SP: 'Svi smo spremni, idemo probati otići što dalje'

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Hrvatska je slavila rezultatom 1-0, a jedini pogodak je postigao Andrej Kramarić nakon ulaska s klupe

16.11.2022.
16:34
Goran Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Hrvatska nogometna reprezentacija pobijedila je Saudijsku Arabiju u jedinoj prijateljskoj utakmici uoči Svjetskog prvenstva koji Vatrene očekuje za točno sedam dana na otvaranju protiv Maroka, kada 26 izabranika Zlatka Dalića brani srebro iz Rusije. Hrvatska je slavila rezultatom 1-0, a jedini pogodak je postigao Andrej Kramarić nakon ulaska s klupe.

Image
USUSRET MUNDIJALU /

Vatreni teškom mukom pobijedili Saudijsku Arabiju i otkrili puno problema za Dalića

Image
USUSRET MUNDIJALU /

Vatreni teškom mukom pobijedili Saudijsku Arabiju i otkrili puno problema za Dalića

Evo kako je Borba Barišić prokomentirao zbivanja na travnjaku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nije bilo lako i rezultat je dobar. Sreća je što smo pobijedili. Igralo se u teškim uvjetima, ali ima od toga koristi jer pomoći će nam u pripremi za Maroko. U Kataru je slična klima, ali ipak drugačiji su stadioni, klimatizirani. Bitno je što nema ozljeda, valjda će biti dobro i s Erlićem koji je imao određeni problem. Ma, za samopouzdanje je uvijek bitno dobiti i na takav način otići na Svjetsko prvenstvo. Osobno se osjećam umorno jer igrao sam 90 minuta, no sve će biti u redu", rekao je.

Nakon utakmice, svoju izjavu dao je i veznjak, Lovro Majer.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nije bilo lako igrati, kasnije je popustila vrućina pa se lakše disalo, zato je nezahvalno bilo koga analizirati. U drugom dijelu smo bili bolji. Osobno se super osjećam. Sve je u redu, star je bio malo ozbiljniji, no dobro je ispalo, nema problema. Igralo se po jako teškom uvjetima, doslovno se u prvom poluvremenu nije moglo disati. Dobro nam je došlo da vidimo kako će biti u Kataru što se tiče vremena, iako neće biti ovako vruće, ipak će napraviti normalnije i bolje uvjete", rekao je Majer.

Saudijska Arabija se pokazala kao kvalitetan suparnik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Možemo pričati što hoćemo, ali Saudijska Arabija je pokazala da je jako dobra ekipa, protiv nikoga danas nije lako igrati. Maroko ima neke sličnosti, igrači su koji puno driblaju, također imaju kvalitetu, ali najbitnije je što smo mi spremni. Super se osjećam, činjenica je da je moja najbolja pozicija u sredini terena, ali nije mi problem niti jedna".

Hrvatska ide korak po korak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"S najvećim mogućima. Idemo probati otići što dalje, ali ne gledamo tako. Idemo prije sveg proći skupinu, korak po korak i mislim da na takav način možemo ponovno napraviti veliki rezultat", zaključio je Majer.

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo