BUNDESLIGA / Majer donio pobjedu Kovaču, težak poraz Bjelice i Juranoviću

Image
Foto: Profimedia

Dion Drena Beljo igrao je od 77. minute u domaćem 1-1 remiju Augsburga protiv Borussije Dortmund

16.12.2023.
17:34
Profimedia
VOYO logo

Lovro Majer dočekao je drugi gol u Bundesligi, i to možda u najvažnijem trenutku za Niku Kovača čiji je Wolfsburg bio u nizu od dva poraza.

Image
ŠUTJELI 12 MINUTA /

Navijači Uniona teniskim lopticama prekinuli utakmicu: 'Nećemo biti dio vašeg dogovora'

Image
ŠUTJELI 12 MINUTA /

Navijači Uniona teniskim lopticama prekinuli utakmicu: 'Nećemo biti dio vašeg dogovora'

Vukovi su danas kao gosti slavili u 15. kolu Bundeslige kod Darmstadta 1-0, iako su od 27. minute imali igrača manje nakon isključenja Lacroixa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, u 63. minuti Majer je dočekao jednu povratnu loptu Winda pa udarcem s desetak metara iskosa s desne strane donio pobjedu gostima. Hrvatski reprezentativac zamijenjen je u 87. minuti. Kod domaćina Franjić je igrao cijelu utakmicu, dok je Maglica ušao u 84. minuti. Wolsfburg je deveti s 19 bodova, dok je Darmstadt posljednji s devet bodova.

Težak poraz doživio je Union Berlin Nenada Bjelice i to 3-0 kod Bochuma, izravno konkurenta za opstanak u Bundesligi. Domaćini su do vodstva stigli u petoj minuti sudačke nadoknade prvog poluvremena kada je pogodio Asano. Na 2-0 je povisio Paciencia u 54. minuti, a konačnih 3-0 je postavio Stoger iz penala u 78. minuti. Josip Juranović odigrao je cijelu utakmicu za Union koji je 16. s deset bodova, dok je Bochum 13. sa 16 bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dion Drena Beljo igrao je od 77. minute u domaćem 1-1 remiju Augsburga protiv Borussije Dortmund. Domaćin je poveo golom Demirovića u 23. minuti, a goste je poraza golom u 35. spasio Malen. Augsburg je deseti s 18 bodova, dok je Dortmund peti s 26 bodova.

Heidenheim je golom Pieringera u 12. minuti slavio na gostovanju kod Mainza 1-0. Gosti su sada na 14 bodova, dok je domaćin na 17. mjestu s devet.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na vrhu Bundeslige je Bayer s 36 bodova, četiri više od prvog pratitelja Bayerna, koji ima utakmicu manje.

U subotu, 16. prosinca, očekuje nas spektakularna borilačka večer koju možete pratiti UŽIVO na VOYO platformi. U 19 sati počinje FNC 14 iz Sarajeva, a sat vremena kasnije KSW 89 u poljskom gradu Gliwice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo